De ce am ales să mă angajez în Iași la Lucky Studio Iaşi

0
1646
Lucky Studio Iaşi

 

 

       Să mă întreţin singură devenea din ce în ce mai greu. Nu mai reuşeam să ajung pe la cursurile de la facultate, picam la toate examenele şi eram mereu obosită. Aveam două joburi care îmi aduceau un salariu adunat de 1.500 lei. Stresul era foarte mare pentru mine, mai ales când ştiam că am cheltuieli şi taxe şi familia nu avea cum să mă ajute. Din contră, se aflau într-o situaţie mai dificilă şi uneori le trimiteam eu bani. Am ajuns să recunosc că viaţa fără bani este foarte grea. Am vrut să nu mai fie grea, aşa că am optat pentru Lucky Studio Iaşi.

Degeaba ai uneori studii, experienţă sau calităţi dacă nu le poţi folosi pentru a obţine bani. Nimeni nu mă lua în serios înainte, păream o fiinţă nesemnificativă în faţa celor cu bani. Dar de când lucrez la Lucky Studio, cercul meu de prieteni s-a schimbat. Banii câştigaţi în acest loc au început să-mi deschidă uşi, să mă ducă tot mai departe şi să fiu privită din ce în ce mai bine.

Cel mai întemeiat motiv pentru a alege Lucky Studio

          Simpla nevoie de bani a fost pentru mine cel mai important şi esenţial motiv care m-a atras la Lucky Studio. Nu am dorit să fiu nevoită să fac lucruri care nu îmi plac pentru a avea bani. Din acest motiv, am preferat să mă angajez la Lucky Studio. Ce aş fi avut de pierdut? În final, videochatul la Lucky Studio nu înseamnă altceva decât distracţie şi socializare pe internet.

Având în vedere cât de repede a evoluat internetul şi reţelele de socializare, a fost uşor pentru mine să optez pentru un asemenea domeniu. În primul rând, nu mai sunt la fel de obosită ca înainte. Dacă acum ceva timp eram nevoită să lucrez peste 12 ore şi să obosesc atât fizic, cât şi psihic pentru a avea 1.500 lei, la Lucky Studio nu mai era cazul.

Cu un program flexibil, am putut să aleg de una singură câte zile şi câte ore vreau să lucrez. Astfel, mi-am putut crea un echilibru între cursurile de la facultate şi între muncă. Iar acest lucru a meritat, având în vedere că obţineam 390 de lei zilnic la Lucky Studio.

Fiindcă mi-a pus la dispoziţie un sistem de plată la zi, Lucky Studio m-a ajutat să-mi simplific considerabil viaţa. Nu numai că am început să excelez la facultate şi să iau note bune, dar aveam timp şi de muncă şi de distracţie. Deoarece la studio am găsit o echipă care s-a arătat înţelegătoare la problemele mele am reuşit să mă bucur de toate astea.

La scurt timp de la angajare, am început să le trimit bani şi alor mei acasă. În câteva luni, au început să facă renovări prin casă şi problemele s-au rezolvat de la sine. Mai mult de atât, ei sunt fericiţi ştiind că sunt în siguranţă. Iar eu nu trebuie să fiu jenată faţă de ei, pentru că nu au cum să afle că am acest job. Pentru mine nu este o ruşine să am venituri de peste 6.000 de lei lunar la Lucky Studio. Însă, este normal ca studioul să îmi ofere confidenţialitate şi discreţie. Am ales Lucky Studio pentru banii foarte mulţi pe care îi obţin, pentru legalitate, pentru lejeritate şi libertate, dar şi distracţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here