De ce Heylux este cea mai buna varianta de angajare in videochat în Iasi?

10
3023

Deja toata lumea stie ca Heylux este unul din cele mai bune studiouri de videochat din tara si ca a fost creatia echipei de la Lucky Studio Iasi, care este chiar cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Acest lucru ii ofera un avantaj studioului Heylux atunci cand vine vorba de angajari in videochat. Dar…oare toata lumea stie de ce Heylux este cea mai buna varianta pentru iesence?

Deoarece oamenii cred ca toate studiourile de videochat sunt la fel si ca acest job ofera aceleasi avantaje oriunde ai lucra. Si nu este deloc asa. Cu cat este mai profesionist studioul, cu atat un model de videochat va avea castiguri mai mari. Si o spun eu, pentru ca am experimentat acest lucru chiar pe propria piele.

Pana sa ma angajez la Heylux, nu castigam mai mult de 3.000 lei lunar

Inainte sa aflu de Lucky Studio si de Heylux, lucram intr-un mic studio de videochat din Iasi. Desigur, nemultumirea mea era una destul de mare, daca-ti poti imagina ca eu castigam doar 3.000 de lei lunar. Mai ales cand auzeam ca unele fete castiga mii si mii de dolari din videochat.

Si-mi erau greu sa inteleg de ce unele fete castiga atat si eu nu. Apoi ma resemnasem cu ideea ca unele sunt mai bune in a face videochat si altele nu, asa ca mine. Dar nu era asa. Tot ce trebuia eu sa fac pentru a castiga mult din videochat era sa ma angajez intr-un studio legal, corect si profesionist.

Adevaratele castiguri in videochat provin din profesionalismul studioului. Asta am invatat eu lucrand la Heylux zi de zi, fiind tratata cu respect si prietenie de catre toate femeile de aici si avand parte de servicii de calitate.

Lucrand in videochat la Heylux, am inceput sa am adevarate castiguri

In primul rand, Heylux este cea mai buna varianta a iesencelor pentru ca pune la dispozitie toate conditiile de munca, asta insemnand ca studioul ofera transport, cazare, sedinte foto si sedinte de make-up in fiecare zi, accesorii, training specializat in videochat, cursuri de limba engleza si franceza si suport tehnic.

Oferind toate aceste lucruri, este imposibil ca o fata sa nu castige multi bani la Heylux. Diferenta s-a vazut chiar din prima luna, cand am castigat 6.100 de lei, fiind prima data cand am castigat atat din videochat. Plus de asta, un al doilea motiv pentru care consider ca Heylux este cel mai potrivit este ca ofera cel mai mare comision al castigurilor din videochat (80% din castiguri).

Cu tot cu conditiile de munca excelente, aparaturile moderne, personalul menit sa ma ajute sa invat si designul special de la Heylux, eu n-am cum sa nu castig peste 300 de lei in fiecare zi. Uite de asta sustin cu fermitate ca Heylux este potrivit pentru fiecare ieseanca in parte.

10 COMENTARII

    • Nu, pentru ca nu vreau sa fac reclama negativa nimanui, nu este corect. Important este ca Heylux este un studio corect si asta e tot ce trebuie sa stii 😀

    • Nu, pentru ca eu acasa nu am aceleasi servicii si conditii ca la studio.. acasa nu ma machiaza nimeni, nu imi ofera nimeni training, nu ma ajuta cu limba engleza si asa mai departe…intelegi de ce e mai bine sa colaborezi cu un studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here