De ce iubesc jobul in videochat de la Lucky Studio

10
2277

 

Eu am iubit jobul meu de model de videochat de la Lucky Studio de la inceput, doar ca nu mi-am dat seama chiar pe loc. Toate avantajele pe care acestia mi le-au pus la dispozitie s-au tot adunat si usor, usor mi-am dat seama ca nu as putea sa am un alt job decat cel de la Lucky Studio. Crede-ma, uneori m-am gandit cum ar fi sa renunt la videochatul de aici, dar nu vad cum as putea sa ma descurc fara.

Asta pentru ca pe piata muncii actuala nu primesti decat 1.000 de lei pe luna, care este minimul pe economie. In cazul in care esti specialist in ceva anume, primesti maxim 1.500 de lei si cam atat. In rest, trebuie sa astepti ani de zile pentru a ti se mari salariul si asa mai departe.

De ce sa traiesc cu 1.500 lei lunar, cand pot avea triplu la studio?

Ori eu platesc 1.500 de lei numai pe chirie, facturi si mancare in fiecare luna. Cum as putea sa traiesc doar cu atat? De asta zic ca nu pot sta fara Lucky Studio, pentru ca aici castig cel putin 4.500 de lei lunar din videochat si macar stiu o treaba.

Stiu ca orice as face, pot castiga bani frumosi din videochat la Lucky Studio si nu am de ce sa ma ingrijorez ca raman fara sau ca nu-mi permit ceva anume. Acesta este primul motiv pentru care iubesc sa fac videochat la Lucky Studio, pentru ca nu raman niciodata fara bani.

Plus de asta, nu trebuie sa astept cate o luna pentru bani, pentru ca la Lucky Studio ii castig zilnic, intre 300 si 800 de lei chiar. Adica pentru a castiga atatia bani la Lucky Studio nu trebuie decat sa stau pe net si sa socializez. Faceam asta si inainte acasa, dar acum sunt platita la Lucky Studio. :))

Iubesc Lucky Studio pentru ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi

Sau aveai impresia ca videochatul e cine stie ce? Nu, e un simplu job pe net, in care stai online cate 7, 8 sau 9 ore pe zi si chatuiesti. Cam atat se intampla la Lucky Studio. Al doilea motiv pentru care iubesc acest studio de videochat din Iasi, apropos. Pentru ca este super usor si nu trebuie sa ma strofoc prea mult.

Sunt multe motive pentru care iubesc Lucky Studio, de fapt. Il iubesc pentru ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, pentru ca ma recompenseaza cu bonusuri saptamanale de pana la 3.000 de lei, pentru ca ma respecta, pentru ca e legal si corect. Sunt zeci de motive. Dar important este ca toate arata acelasi lucru: Lucky Studio e cel mai bun.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here