De cum m-am angajat la Heylux, am scapat de toate problemele

0
1253

“Plateste aia, plateste cealalta, vine factura la curent, vine factura la caldura, plateste lucrurile prin casa, plateste, plateste, plateste”. Cam asa putea fi descrisa viata mai inainte sa-mi gasesc jobul de la Heylux: un stres continuu. Nici liniste nu puteam avea, ca ma gandeam mereu numai la asta.

Parca zici ca am fost creati numai sa muncim si sa platim taxe si impozite la stat, facturi si altele. Asa mi se pare de cele mai multe ori, pe bune. Ca toata lumea alearga de ici-colo pentru a castiga cativa lei acolo de care sa se foloseasca pentru a trai, nimic mai mult.

Tu cum te descurci cu cheltuielile, daca n-ai salariu mare, ca al meu?

Am detestat asta dintotdeauna, pentru ca nu puteam sa ma linistesc, mereu numai probleme se iveau, pe care trebuia sa le rezolv, bineinteles. Cine are liniste cand stie ca are de platit una si alta si n-are bani? Sincer, tu ai liniste cand stii ca-ti vin facturi de peste 700 de lei si mai ai si chirie de platit si salariul tau nici macar nu acopera toate astea?

Ca eu nu stiu cum le vin altora facturile, dar mie imi vin destul de mari, pentru ca am calorifere in casa, am nevoie de caldura, de apa, ma folosesc de ele, evident. Si daca ma folosesc, le platesc, ca toata lumea stie deja cat sunt de scumpe acestea, mai ales daca n-ai centrala in casa si MAI ALES daca stai in chirie.

Poate scapam de-un stres, sa spunem, daca nu aveam de platit chirie. Dar chiar si-asa, daca nu gaseam jobul de model de videochat la Heylux, eram pierduta de-a dreptul. Ori toti angajatorii romani nu-ti ofera mai mult de 1800 de lei, asta intr-un caz fericit.

Banii castigati la Heylux ma scapa de stres

Per ansamblu, intre 900 si 1200 de lei ofera cam toti. Zi-mi tu cum poti trai din asta, ca eu nu pot. M-am angajat la Heylux avand o multime de probleme si datorii peste tot. Ghici ce. In momentul in care am inceput sa castig aici zilnic bani, sa plec in fiecare zi acasa cu sume de peste 365 de lei in mana, problemele au inceput sa dispara.

Usor, usor mi-am pus in ordine tot ce aveam de rezolvat din viata mea si acum parca e mult mai liniste. Apele s-au linistit, da. Pentru ca aveam nevoie de bani, orice ar spune altii, fara bani n-ai cum trai. Bine ca pot castiga destui bani ca model de videochat la Heylux, gata cu stresul pentru mine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here