Despre ce bonusuri săptămânale este vorba la Lucky Studio?

10
2029

Toată lumea vorbea în jurul meu despre Lucky Studio, la un moment dat. Colege de la facultate, prietene, chiar şi iubitul meu. Auziseră de acest studio de videochat de la o tipă din facultate care şi-a luat maşină cu ajutorul acestuia.

Stand şi gândindu-mă la faptul că toţi vorbeau de asta şi la acea fată, am devenit curioasă.  Recunosc, am devenit interesată pentru un moment de videochat. Din moment ce toţi vorbeau de faptul că se obţin la Lucky Studio Iaşi bani zilnic, între 300 şi 800 de lei, sigur era ceva la mijloc.

Mai întâi, am accesat forumul Lucky Studio, apoi am citit toate aceste lucruri de acolo. Modelele vorbeau întruna de bani, de cum câştigă în fiecare zi şi lucruri din astea. La un moment dat, devenise enervant.

Asta pentru că niciodată nu mi-a plăcut să aibă alţii lucruri pe care eu nu le am. Mai ales că vorbeau şi de nişte bonusuri săptămânale mari. Am vrut să văd despre ce e vorba. Am fost mereu determinată şi ambiţioasă. Aşa că am luat o decizie neaşteptată.

M-am hotărât să aleg Lucky Studio ca şi angajator

Nimeni din prietenii mei nu se aştepta să fac acest lucru. Dar eu am fost mereu genul de fată liberă, care vrea să experimenteze zeci de lucruri. Am o viaţă şi vreau s-o trăiesc.

Aşa că m-am angajat şi eu la Lucky Studio Iaşi. Dacă acea fată de la facultate de la mine şi-a luat maşină din videochatul la Lucky Studio, eu n-aş putea?

Şi n-a fost deloc greu să mă angajez la Lucky Studio. Tot ce am făcut a fost să o sun pe Claudia, fata de care scria pe site-ul Lucky Studio că se ocupă de interviuri.

Mi s-a făcut un SRL imediat după angajarea în videochat

După interviu, mi s-a făcut un SRL şi mi s-a garantat că totul e legal. Şi din moment ce vorbesc acum despre asta, e clar că e adevărat ce mi s-a spus şi e legal. Astfel, am început să muncesc şi să obţin din videochat fix aşa cum vorbeau prietenii mei.

Zilnic, obţineam între 250 şi 350 de lei şi asta îmi plăcea. Dar pe mine mă interesau bonusurile săptămânale. Fetele de pe forumul Lucky Studio vorbeau de aceste bonusuri care le-au ajutat mult.

Bonusurile săptămânale ajung la 3.000 de lei

Câştigând tot mai mult la Lucky Studio, am văzut ce înseamnă aceste bonusuri săptămânale. Lucky Studio oferă între 300 şi 3.000 de lei în fiecare duminică tuturor fetelor de la studio. Iar eu, cu cât obţineam mai mult la studio, cu atât bonusul era mai mare.

Când am văzut cât pot obţine în fiecare zi şi că Lucky Studio îmi mai oferă şi bonusuri săptămânale, am înţeles de ce acea fată de la facultate avea maşină. Cum să nu-ţi poţi permite maşină din videochat, când la Lucky Studio câştigi lunar peste 4.500 de lei?

10 COMENTARII

  1. Imediat ce te saturi de Lucky Studio, vei pleca? Pentru că asta dai de înţeles, că te duci într-un loc o lună doar de distracţie şi pleci 😀

    • Să ştii că înainte aşa eram. Nu-mi prea plăcea stabilitatea. Dar la Lucky Studio chiar câştig bine şi nu mă gândesc să plec curând :X

    • Ce să fie periculos? Să stau online şi să câştig zilnic peste 300 de lei, iar în fiecare duminică să primesc între 300 şi 3.000 de lei pentru că socializez online? :)) 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here