Este usor sa ma distrez zilnic cand castig atatia bani la Lucky Studio

6
2014

Pana acum, o distractie-doua pe luna erau un lux pentru mine, nu-mi permiteam sa tot ies in oras cu prietenii si sa cheltui cel putin 300 de lei pentru ca salariul meu nu acoperea aceste distractii. Imi permiteam cam de doua ori pe luna sa ies sa cheltui aproximativ 100-200 de lei intr-o seara, dar dupa aceea oricum ramaneam cu datorii. Dar de cand cu jobul la Lucky Studio, aceste distractii sunt ceva obisnuit.

De cand castig bani ca model de videochat la Lucky Studio, imi permit sa ies in oras seara de seara si tot imi raman bani, niciodata nu raman fara. Din 520 de lei cat e castigul meu zilnic la Lucky Studio, cum as putea sa raman fara? Ca doar eu cheltui maxim 300 de lei pe o iesire cu prietenii si tot raman cu ceva.

Este frumos ca niciodata nu raman fara bani, la Lucky Studio castig mereu

Si sa spunem ca-i cheltui pe toti. Pai a doua zi castig altii la Lucky Studio, in urmatoarea altii si tot asa. Mereu castig bani la Lucky Studio, datorita sistemului de plata la zi de care profit aici. Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, iar de aceea a abordat sistemul acesta de plata la zi prin care poate ajuta modelele.

Astfel, eu ma bucur de sume intre 300 si 800 de lei zilnic si stau fara stres. Acum nici nu-mi vine sa cred ca inainte ma chinuiam cum puteam cu un salariu de 1.155 de lei acolo pe luna iar acum am si cate 500 de lei zilnic la Lucky Studio. Am depasit orice asteptare, chiar nu ma gandeam ca voi ajunge sa castig atat.

Bineinteles, eu am deja 6 luni de cand lucrez la Lucky Studio, poate si de asta. Am acumulat ceva experienta in videochat si asta ma ajuta foarte mult sa castig multi bani in fiecare zi. Mai mult de atat, pentru faptul ca eu depasesc suma de 2.500 de lei saptamanal, ma mai bucur si de cate un bonus de 500 de lei.

Am bonusuri de peste 500 de lei saptamanal si un job foarte usor

Doar din bonusurile adunate intr-o luna am venituri de peste 2.000 de lei la Lucky Studio, bani pe care ii primesc pe gratis, pe langa castigurile mele. Iti poti face si tu o idee, asadar, despre cate sume se pot castiga din videochat la Lucky Studio. Mai exact, din stat pe internet la Lucky Studio Iasi.

6 COMENTARII

  1. Eh pai noi aici vorbim despre Lucky Studio. Nu e vina mea ca ai dat de un studio naspa, dar imi pare rau pentru tine…. Totusi, mai da-ti o sansa, zic eu 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here