Eu n-am mai avut in viata mea job asa misto ca la Heylux!

5
1688

Stiu ca poate din primele randuri o sa par mult prea exagerata cu jobul de la studio, dar e din cauza faptului ca eu am avut numai joburi naspa si cand am dat de jobul de la Heylux, am simtit ca mi-a pus un inger mana pe cap. E super misto si eu, personal, n-am mai intalnit joburi in  Iasi care sa se compare cu Heylux.

Nici de departe, asta e clar. Nici macar conditii de munca n-am gasit nicaieri care sa fie macar putin asemanatoare cu cele de la Heylux. Pai daca stai s-o iei asa, numai cand auzi ca la Heylux primesti transport gratuit in fiecare zi deja e un avantaj in plus fata de alte joburi.

Cel mai cool job din Iasi e la Heylux

Se economisesc o multime de bani numai pe transportul lunar, care imi este asigurat in fiecare zi la Heylux. Ca sa nu mai iau in calcul si faptul ca ei ma ajuta pentru a castiga bani din videochat, nu ma lasa sa intru online si sa ma descurc de una singura p-acolo.

Sunt foarte draguti toti de la Heylux si-si dau tot interesul sa ma ajute sa cresc, sa evoluez si sa castig bani. Prin asta, ma refer si la faptul ca am avantajul machiajului gratis in fiecare zi inainte de tura, primit de la niste profesioniste, apoi training specializat in videochat, care ma ajuta sa inteleg acest domeniu de munca.

Deja o multime de avantaje pe care sigur nu le vei gasi in alta parte in Iasi. Eu nu am gasit, nu stiu daca tu ai gasit. Dar daca ar fi fost sa gasesc, nu as fi lucrat astazi la Heylux. oricum… ma bucur ca s-au intamplat lucrurile asa, pentru ca la studio ma bucur de mult mai multe lucruri decat as fi crezut ca pot.

Stiu sigur ca nu mai exista joburi in Iasi asa bune ca la Heylux

Toate aceste avantaje sunt si ele completate de faptul ca la Heylux lucreaza numai femei, deci nu sunt discriminata in niciun fel, ba chiar sunt respectata si apreciata pentru orice gest fac la studio. Respectul mi se arata prin corectitudinea platilor, adica imi primesc cei 370 de lei pe care ii castig zilnic, fara intarzieri si orice decizie iau, imi este aprobata.

Sunt libera sa castig bani in fiecare zi in ce fel vreau eu si pot fi asa cum imi doresc, nimeni nu-mi va spune ca e gresit. Intelegi de ce multe joburi nu se compara cu cel de la Heylux?

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here