Femeia şi cursa continuă către perfecţiune

0
1817
Lucky Studio

Cele mai multe femei au probleme atunci când vine vorba despre corpurile lor. Din nefericire, se pare aceste lucruri apar încă din copilărie. O rudă, un coleg mai răutăcios sau chiar un prieten se poate să fi spun ceva despre luatul în greutate şi despre faptul că ar fi loc de îmbunătăţiri. Pentru un copil care este încă în creştere, o remarcă de genul poate să îl facă să se simtă de nimic, mai ales când este vorba despre cazul unei fetiţe care are visuri măreţe de viitor.

Complexe de mic copil

Ştie că nu este perfectă, dar acum trebuie să mai şi creassca cu ideea că trupul ei constituie o problemă care trebuie rezolvată cât de curând posibil. Pentru mine, ca fată devenită femeie în toată firea, a fost o problemă ca lumea să-mi spună de mică anumite lucruri ce trebuie schimbate la corpul meu. Nasul meu a constituit mereu o problemă pentru mine. Nu îmi plăcea să stau la poze, să stau din profil pentru că lumea ar fi ras de nasul meu şi din cauza lipsei de încredere în mine am reuşit să fac ca lumea să fie şi mai răutăcioasă cu mine.

Asta până când, odată angajată de studioul de videochat Lucky Studio Iaşi, am reuşit să îmi depăşesc complexele şi să mă dedic în totalitate mie şi timpului acordat mie. Nu trebuie gândit că un anumit studio de videochat încurajează doar angajarea celor mai frumoase femei din lume doar pentru că ar conta înfăţişarea, pentru că nu este aşa. Eu, la studioul Lucky Studio Iaşi, am intrat fără vreo problemă. Tânăra sunt, deşteaptă sunt, fizicul meu nu pot zice că nu mă ajută, dar nasul meu a fost întodeauna o problemă pentru mine.

Oameni de calitate

Dacă aş fi fost cu adevărat norocoasă, asta ar fi însemnat că aş fi avut părinţi care să mă ajute să îmi recapăt încrederea în mine, însă nici de asta nu am avut baftă. Doar aici, la Lucky Studio, am întâlnit oameni care nu judecă, o familie mai ceva ca familia de acasă, care pe lângă faptul că m-a încurajat să îmi văd de viaţa mea, m-a şi sfătuit ce aş putea să fac cu primii mei bani frumoşi încasaţi de pe urma programului de muncă lunar.

Aşa că, în sfârşit visul meu s-a împlinit. Nu mă mai simt complexată de nimic şi prin intermediul operaţiei mele din Turcia, am reuşit să devin un alt om. Operaţia de rinoplastie mi-a folosit foarte tare. Nu pot zice că aş fi devenit încrezătoare în mine fără acest lucru făcut. Chiar cu toată bunăvoinţa oamenilor de calitate din jur şi tot nu reuşeam să trec peste problema mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here