Fetele n-au idee cat de usor castig eu 7.000 lei lunar din videochat la Preziosa

6
1638

Uneori stau si ma uit la cum a ajuns viata mea sa fie si pana si mie mi se pare mult prea frumos, parca n-ar fi adevarat. Nu-mi vine sa cred ca in cateva luni am ajuns de la un salariu de 980 de lei la vechiul job, la un venit lunar de aproximativ 7.000 de lei la Preziosa.

Stau asa si ma gandesc si-mi imaginez cat de mult se chinuie unele fete probabil, iar viata mea e atat de perfecta de cand m-am angajat in videochat la Preziosa. Chiar n-am nimic sa reprosez in momentul acesta, nu am de ce sa ma plang de viata mea. Am chiar mai mult decat mi-as fi dorit.

Castig o multime de bani din videochat in Iasi

Daca as fi o persoana din exterior, mi-as invidia viata. Sa fiu atat de tanara si sa castig 7.000 de lei lunar nu e putin lucru. Multe tinere si-ar dori sa fie asa cum sunt eu in acest moment.

De fapt, iesencele nici n-au idee cat de usor este sa castig eu sumele astea de bani la Preziosa. Daca ar sti, probabil toate ar vrea sa lucreze la studio. Deja lucreaza oricum o multime de fete la Preziosa si n-ar fi mare lucru sa aud ca s-ar inmulti radical numarul de angajate.

Preziosa este un studio foarte serios, cel mai serios din Iasi, as putea spune. Iar seriozitatea si corectitudinea asta sunt cele care ofera siguranta. Atat mie, cat si celorlalte fete care lucreaza aici. Revenind la ce spuneam eu, este foarte simplu sa fii model de videochat la Preziosa.

Si mai multe iesence ar lucra la Preziosa de ar sti cat de mult se castiga

Am mai auzit cum unele fete veneau cu nelamuriri ca daca nu arata bine, ca daca au nu stiu ce varsta, daca nu stiu ce le lipseste. Nu! La Preziosa niciodata n-a fost vorba de asa ceva. Atata timp cat esti simpatica si vorbesti frumos, esti angajata. Eu n-am aratat ca o diva cand m-am angajat, sa stii. Si eu sunt simpla, la randul meu.

Dar asta nu inseamna ca nu pot castiga peste 7.000 de lei din simplitatea mea. Uite asa cum sunt eu, imi tratez admiratorii online foarte frumos, sunt mereu calma, vesela, simpatica si le zambesc intruna. Secretul meu este ca nu le vorbesc niciodata despre probleme (pentru ca probabil au si ei destule), ci mereu sunt plina de energie pozitiva.

Normal ca e simplu sa castig bani in acest caz: doar vorbesc si banii apar la Preziosa!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here