Forumul Lucky Studio te ajută să obţii cel mai mare comision din ţară

10
2271

În caz că te întrebai cum poţi câştiga bani mai rapid, forumul Lucky Studio te poate ajuta. Aşa cum m-a ajutat şi pe mine, de altfel. N-aş fi crezut niciodată că un simplu forum îmi va fi de folos, dar uite pentru asta există excepţiile.

Pe forumul Lucky Studio am aflat de acest studio de videochat, în care pot câştiga bani zilnic. Dacă n-aş fi accesat acest forum, poate nu ştiam nici astăzi de Lucky Studio.

Sau cine ştie, poate aflam altfel, pentru că acum văd că este peste tot pe internet şi poţi vedea foarte uşor beneficiile Lucky Studio. Însă eu le-am aflat de la fetele de pe forumul Lucky Studio. Văzându-le cum vorbeau despre câştiguri zilnice între 300 şi 800 de lei şi comisioane mari, m-a făcut să vreau şi eu.

M-am mutat în Iaşi pentru Lucky Studio

Îţi vine să crezi sau nu, m-am mutat în Iaşi chiar din Botoşani, special pentru Lucky Studio. Când am văzut ce viaţă bună pot duce în Iaşi datorită acestui studio de videochat, n-am ezitat.

Mai ales când am auzit că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară care face angajări în videochat total legale. Şi nu era nevoie neapărat să mă mut, puteam lucra şi de acasă.

Dar de ce să fi ratat toate amenajările acelea frumoase de la Lucky Studio? Când am văzut galeria lor de pe site-ul Lucky Studio, am rămas cu gura căscată. Atâta frumuseţe şi bun gust… M-a cucerit!

80% din câştigurile din videochat?!

După ce m-am angajat, mi s-a explicat cum va funcţiona sistemul de plată. Claudia mi-a zis că voi obţine zilnic între 300 şi 800 de lei şi că în funcţie de aceştia, voi obţine şi bonusuri săptămânale.

Aşadar, dacă obţineam tot mai mult într-o zi, bonusul săptămânal era şi el mai mare. Şi în acest fel, Lucky Studio mă ajută să ajung la 80% comision din câştigurile mele în videochat.

Am început de la 50% din câştiguri şi în primele zile n-a fost nimic spectaculos, am câştigat între 150 şi 300 de lei.

Dar, după ce experienţa şi training-ul oferit de Lucky Studio în Praga au început să-şi spună cuvântul, situaţia s-a schimbat. Câştigam săptămânal chiar şi 2.500 de lei, de pe urma cărora primeam un bonus săptămânal de 500 de lei.

2.500 de lei plus 4 săptămâni înseamnă 10.000 de lei, fiind foarte mulţi bani pentru mine. Ok, deşi am început să câştig atât la Lucky Studio după doar 9 luni, a meritat aşteptarea.

Niciodată n-am mai câştigat atât de mulţi bani şi mă bucur! Fără comisionul mare oferit de Lucky Studio, nu ştiu dacă ar fi fost la fel. Lucky Studio chiar este cel mai bun studio de videochat.

10 COMENTARII

    • Se pare că Lucky Studio. Ştiu că la început e greu de crezut, dar după ce începi să faci videochat la Lucky Studio, vezi că totul devine chiar uşor.

    • 80% din câştiguri înseamnă mult. Sunt cam 5.000 de lei pe săptămână, plus 3.000 de lei bonus săptămânal. Eu încă nu am ajuns la această performanţă, dar sunt pe drumul corect 😀

    • Măi, nu este greu. Dacă asta vrei şi asta îţi doreşti, te dedici, ai răbdare şi ambiţie şi după un timp, vei ajunge unde ţi-ai dorit cu Lucky Studio 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here