Fotomodel în adevăratul sens al cuvântului

0
2207
fotomodel

Sunt un model apreciat şi admirat, chiar un fotomodel aş putea spune. Fotomodel la Lucky Studio Iaşi înseamnă a fi dezinvoltă, naturală, dezgheţată la minte şi mai presus de atât să ştii să pozezi cât mai fermecător şi să-ţi demonstrezi şi talentele de actriţă atunci când îţi întâlneşti prietenii de gen masculin din mediul virtual. Nu este nimic în neregulă cu acest job, atâta timp cât îţi respecţi programul de lucru şi cerinţele pe care ţi le presupune studioul de videochat la semnarea contractului sau la interviu chiar.

Bagaj de cunoştinţe de limbi străine

În ce ar consta aceste cerinţe excepţionale? În faptul că la întâlnirea de la început dintre tine şi managera studio-ului, aceasta te va întreba dacă cunoşti vreo limbă străină ca engleza sau franceza, spaniola, italiana sau chiar rusa. Trebuie să ai o bază de cunoştinţe bune fixate într-o anumită limbă străină pentru că site-urile pe care vei socializa cu cei interesaţi de discuţii sunt toate din afara ţării, de asemenea fiind blocate acele zone în care există o majoritate de români stabiliţi în afara ţării.

Pe lângă faptul că trebuie să cunoşti destul de bine o a doua limbă străină, va trebui să te şi arăţi interesată de postul pe care doreşti să îl ocupi, să fii capabilă să te transformi în funcţie de subiectul de discuţie, să ştii să manifeşti interes şi să atragi atenţia mereu atunci când te vei afla în spaţiul public de pe site-ul pe care vei intra, pentru ca mai apoi domnii virtuali să meargă în privat că să vorbească doar ei cu tine, fără a mai fi deranjaţi de nimeni.

Cerinţe pentru modelul ideal Lucky Studio

Dar spuneam despre cerinţele studio-ului de videochat Lucky Studio Iaşi care, până la urmă, nu se rezumă doar la a avea cunoştinţe bune de socializare în limbi străine şi de a fi dezinvoltă, ci mai presupune de asemenea şi o prezenţă cochetă, senzuală şi amabilă, care să farmece oamenii din mediul online şi să îi determine să stea cât mai mult de vorbă cu modelul de videochat. Până la urmă la asta se ţinteşte în cadrul oricărui studio de videochat din România şi din toată lumea.

Prezenţa unor modele frumoase, atrăgătoare şi sociabile face mult şi de aceea studio-urile ca Lucky Studio Iaşi sunt într-o permanentă căutare de aşa ceva la nivel de Iaşi. Fotomodelele de la Lucky Studio au parte de propriile şedinţe foto pe care le fac în fiecare lună după bunul plac, în ce context şi cadru îşi doresc chiar ele. Portofoliul de poze este creat de fotografi profesionişti care îşi dau tot interesul ca shooting-urile, dar mai ales rezultatele finale să iasă aşa cum se doreşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here