Gândurile unui model la sfârşit de zi

0
2625
Lucky Studio

Ce poate face o femeie de succes la sfârşit de zi, după ce şi-a încheiat programul de lucru şi după ce s-a ocupat deja şi de toate responsabilităţile ce presupun a avea o familie şi o locuinţă doar a ei? Diferite femei fac diferite lucruri şi se gândesc la aspecte diverse ale zilei care tocmai a trecut şi ale vieţii lor în general. Ce pot gândi modelele de la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi la finalul unei zile pline, aşadar?

Fiind una dintre aceste norocoase, vă pot spune eu câteva lucruri despre cum este să poţi să te aşezi confortabil în patul tău, acasă la tine şi în faţa televizorului tău. Este grozav după ce ai terminat programul de lucru de la studio, să îţi iei banii frumos în fiecare zi, să mergi mai apoi şi la sală dacă te simţi în stare; să mai faci şi nişte shopping prin Palas Mall sau în Iulius Mall şi mai apoi să te întorci la casa ta, cu maşina ta personală.

Deci la ce mă gândesc eu la sfârşitul unei zile aşa de pline? Pot spune doar că aceste lucruri înşirate mai sus, mi se întâmplă relativ în fiecare zi, doar variind puţin, pentru că nu îmi place rutina. Mă gândesc aşadar la cât de norocoasă am fost că am dat peste acest angajator din Iaşi. Nu ştiu cum de până în anul 2012 nu am auzit de acest studio de videochat, de vreme ce locuiam în apropiere de Iaşi, însă ce contează este că am mers la interviu şi mi s-a acordat jobul vieţii.
La finele zilei, mulţumesc în gând Lui Dumnezeu că, chiar dacă fac ceva ce nu ar părea moral în totalitate, mi-a oferit şansa de a lucra la Lucky Studio; mulţumesc de asemenea şi părinţilor că mi-au dat viaţă şi că m-au susţinut pe toată durata ei şi mulţumesc pentru oamenii de lângă mine că sunt deschişi la minte şi că nu mă judecă pentru ceea ce fac.

Gândurile mele ca model merg întotdeauna către ceea ce am mai făcut în acea zi, la felul în care m-am prezentat în faţa prietenilor virtuali şi la cât de bine îmi este datorită banilor pe care îi iau zilnic de aici. Nu există zi în care să mă plâng că nu am cu ce plăti vreo factură sau cu ce îmi cumpără vreun lucru văzut de curând; sunt foarte recunoascatoare în primul rând pentru posibilităţile pe care le am şi mai sunt şi fericită aşa cum îmi doreau ai mei încă din copilărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here