Grija banilor e de domeniul trecutului de cand m-am angajat in videochat la Heylux

8
2562

Ma crezi ca absolut in fiecare zi din viata mea ma ingrijoram si ma stresam din cauza banilor? Aveam si eu un salariu amarat de 980 de lei si era normal sa ma tem, sa ma stresez, pentru ca mereu ramaneam fara bani. Mereu venea ziua de plata a chiriei si stresul devenea tot mai mare. Cred ca as fi luat-o razna daca nu m-as fi angajat la Heylux.

In acest ritm, nu ajungeam nicaieri. Cu 980 de lei pe luna nu puteam trai nici macar decent. Cum, daca suma aceasta o pot castiga intr-o singura zi din videochat de la Heylux? Nici macar nu exista termen de comparatie intre jobul de la Heylux si altele. Pur si simplu jobul de la Heylux este peste orice asteptare.

La vechiul job lucram peste 10 ore pe zi, iar la Heylux doar 7 ore

Plus ca nici atat de stresata nu-mi placea sa fiu. Munceam de dimineata de la 7 pana pe la 9-10 seara si nu era placut. Aveam o singura zi libera si acesti bani chiar nu meritau efortul. Nu aveam timp deloc pentru mine, nici macar sa ma odihnesc. Ajungeam acasa si somn, iar la 6 trezirea din nou.

Acum, cu jobul de la Heylux, ma trezesc cand vreau, ma duc la studio tot cand vreau (vine o masina de la Heylux sa ma conduca la munca, deci n-am stres) si lucrez mult mai putin. Doar 7 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana. Doua zile sunt libere si eu le aleg.

Adica daca n-as vrea sa lucrez in weekend, nu lucrez. E simplu sa-mi fac un program de munca dupa placul meu. Totodata, e si mai super faptul ca eu am sume intre 300 si 800 de lei zilnic pentru a fi model de videochat, adica pentru a sta online cate 7 ore pe zi.

E usor sa castig intre 300 si 800 de lei zilnic din videochat la studio

Acum ce mai spui? Care iti place mai mult? Vechiul job sau jobul de la Heylux, unde lucrezi intr-un mediu de munca asa frumos si nu faci decat sa stai in fata unui calculator? E super simplu sa fii model de videochat la Heylux pentru aceste sume de bani. Normal ca as face asta inaintea oricarui alt job.

Este in avantajul meu sa am toti banii pe care mi-i doresc si sa-i obtin cat mai usor, fara griji si probleme. Acum nici macar nu ma mai gandesc la bani, pur si simplu cheltui pe tot ce-mi place.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here