Hai sa-ti spun cum tin secret faptul ca-s model de videochat la Heylux!

6
1683

Acum ca videochatul nu mai este deja un subiect de care lumea se ascunde, m-am gandit sa vorbesc si eu despre cum am ajuns eu model de videochat la Heylux si cum imi merge foarte bine! Este un secret pe care vreau sa-l impartasesc, pentru ca am vazut ca multe fete ar vrea sa fie modele de videochat, dar se tem ca afla lumea.

Ehh, si eu m-am temut tot asa la inceput, de parintii mei. Am zis ca nu as putea fi model de videochat la Heylux, oricat imi doream sa castig zilnic sume peste 300 de lei, pentru ca ar fi aflat ai mei. Dar, dupa ce m-am angajat la Heylux, am gasit cea mai usoara metoda prin care nimeni nu poate afla.

Sigur te va ajuta si pe tine secretul meu despre cum lucrez la Heylux

Acest secret va ajuta multe fete, sunt absolut sigura de asta. Eu imi gasisem acum ceva timp un iubit, iar el are bani. Si ghici ce am facut eu din asta! M-am angajat la Heylux, iar nimeni nu-si poate da seama ca eu am bani multi din videochat pentru ca le spun ca am bani de la iubitul meu!

Este acoperirea perfecta, ai mei nici nu si-ar da seama vreodata. Imi cumpar mereu ceasuri noi, haine, parfumuri, pantofi, cate si mai cate, iar ai mei nu au nimic de zis pentru ca au impresia ca-s cadouri de la iubitul meu. Unele din ele chiar sunt, dar majoritatea sunt cumparate din banii castigati la Heylux.

E mai bine asa, zic eu, pentru ca de fapt de asta te temi mai mult, sa nu vada lumea cat castigi si sa li se para dubios. Eu nu am de ce sa ma feresc acum, pentru ca toti cred ca iubitul meu ma intretine. Mie nici nu-mi pasa, oarecum, atata timp cat am sume zilnice de peste 400 de lei in portofel.

E super sa castig banii astia la studio si nimeni sa nu aiba idee

Bineeee, ca oricum Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si este super discret si confidential, asa ca nu are cum sa afle cineva ca eu sunt model de videochat, nici in ruptul capului. Dar ziceam asa ca idee pentru fetele care sunt in situatii asemanatoare.

Nu trebuie sa renunti la ceva ce-ti place doar pentru ca te temi ca afla lumea. La urma urmei, nu traiesti cu lumea. Eu zic ca fetele care vor sa fie modele de videochat, ar trebui sa caute solutii sa nu se afle si aia e, dar tot sa nu renunte la acest job. Eu nu stiu ce m-as face fara jobul la Heylux!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here