Heylux este un studio de videochat care imi garanteaza legalitate si discretie 100%

7
1537

Cand vine vorba despre videochat, fetele cauta mai mereu discretie absoluta si multa corectitudine din partea studioului. Este deja bine stiut acest lucru, insa rareori se gasesc studiouri atat de ok. Eu am incercat mult timp sa gasesc un studio 100% legal si discret, care sa-mi ofere conditiile de munca pe care le voiam si abia la Heylux am gasit asta.

Eu nu voiam un studio de videochat unde sa nu fiu tratata cu respect sau unde sa nu am parte de discretie. Voiam sa pot face videochat in liniste, fara sa simt ca am vreun motiv de ingrijorare. Asta am gasit alaturi de jobul de la Heylux. Cand m-am angajat aici ca model de videochat, pe contractul meu de munca scria “operator calculator”.

Identitatea imi este protejata ca model de videochat de la Heylux

Deci, din start mi s-a protejat identitatea si n-am avut de ce sa ma tem cu jobul de la Heylux. Pe langa asta, aici lucreaza numai femei si mediul de munca este unul super ok, unde ma simt confortabil. Sediul este pozitionat intr-o parte foarte buna a Iasiului, si nimeni nu stie ca intru intr-un studio de videochat.

Plus de asta, nici nu este timp sa ma vada cineva, pentru ca o masina de la Heylux vine si ma ia din fata casei si ma duce la studio, iar apoi ma conduce inapoi acasa in siguranta. Deci nu numai discretia absoluta este lucrul de care ma bucur la Heylux, ci si protectia asta pe care mi-o ofera.

Iar eu nu platesc nimic pe transport, sau pe machiajul pe care-l primesc in fiecare zi cand vin la studio. Acestea sunt pe gratis, din partea studioului. Asadar, banii pe care ii castig eu din videochat la Heylux imi revin doar mie, nu trebuie sa-i impart intr-o parte si-n alta.

Pot castiga pana la 800 de lei zilnic in liniste si discretie deplina

Am propria mea camera de logare, unde sunt libera sa muncesc asa cum imi place sa absolut nimeni nu-mi invadeaza spatiul personal. Este super confortabil pentru mine sa lucrez ca model de videochat intr-un asemenea studio si sa castig zilnic sume de pana la 800 de lei. Sau nu stiai ca atat se castiga la Heylux?

Exact, pe langa faptul ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si e super discret si 100% legal, mai castig si-o multime de bani IN FIECARE ZI, si saptamanal primesc si cate un bonus de cate 400-500 de lei din partea studioului. Nu exista studio mai perfect decat Heylux Iasi.

 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here