I-am cumparat iubitului meu o masina din banii pe care ii castig la Heylux

5
1548

De vreo 5 ani de zile sunt intr-o relatie cu un baiat cu care urmeaza sa ma marit, iar luna trecuta a fost ziua lui. Bineinteles, dupa 5 ani de relatie, iti dai seama ca vreau sa ii fac cele mai frumoase cadouri si surprize, pentru ca merita. Este de la sine inteles, la fel ai face si tu, sunt sigura. Mai ales ca si el mi-a cumparat mereu numai cele mai frumoase cadouri.

Ei si ce m-am gandit eu. Am zis ca anul acesta vreau sa fie special pentru el si stiam cat de mult isi doreste o masina. Masina pe care si-o dorea el costa cam 5.000-6.000 de euro second hand, iar pentru asta nu aveam eu timp sa strang destui bani. Aveam doar 7 luni la dispozitie sa strang acesti bani si din salariul meu de 1.500 de lei nu stiu cum reuseam.

M-am angajat la Heylux pentru ca am auzit ca se castiga multi bani

Asa ca am zis eu sa incerc ceva nou, cum ar fi videochatul la Heylux Iasi. M-am angajat ca model de videochat la Heylux acum 7-8 luni, in speranta ca in acest timp voi strange destui bani pentru masinuta iubitului meu. Si uite asa m-am angajat eu la Heylux, nu e nicio poveste speciala.

Pur si simplu imi doream bani, ca toata lumea de altfel. Si sunt sigura ca orice fata ar face asta pentru iubitul ei. Eu, cel putin, asa sunt. Iar videochatul la Heylux nici macar nu mi se pare ca este vreun sacrificiu pe care-l fac, ci mai mult o distractie. E chiar distractiv sa fac videochat, mai distractiv decat as fi crezut vreodata.

Si dupa cum spuneam, am inceput sa fac videochat la Heylux pentru ca stiam ca se castiga zilnic bani si puteam pune deoparte cate ceva. Din sumele intre 300 si 800 de lei pe care le puteam castiga zilnic, daca puneam un 200-300 de lei deoparte era perfect.

In 7 luni am strans mai bine de 6.000 de euro din videochat la Heylux

Dar numai in primele zile am castigat undeva intre 200 si 300 de lei pe zi, pentru ca dupa aceea am avut parte de training specializat din partea femeilor de la Heylux si am invatat mai mult si usor, usor am evoluat. De la 300 am trecut la 400, de la 400 la 500 si tot asa.

Am ajuns sa castig chiar si cate 650 de lei pe zi la Heylux, si au fost zile in care am castigat pe o singura tura chiar si cate 2.000 de lei, bani pe care i-am pus deoparte. Numai in 7 luni am strans cu ajutorul jobului de la Heylux mai bine de 6.000 de euro, bani din care luna trecuta i-am luat masina mult dorita prietenului meu. Asta da viata, nu? Ce ma faceam eu fara Heylux Iasi? Mi-a adus numai fericire!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here