Imi rasfat sora mai mica din banii pe care ii castig zilnic din videochat la Heylux

6
1532

Eu nu am suportat niciodata povestile triste, asa ca tot ce voi spune despre viata mea este ca a fost putin mai dificila, mai ales cu parintii mei. Din acest motiv, la un moment dat am ajuns sa imi cresc eu surioara, si bineinteles ca am facut asta cu ajutorul jobului de la Heylux.

N-am lucrat la Heylux din prima si initial m-am chinuit putin, ca nu prea ii puteam oferi cine stie ce. Ea e si la scoala si avea nevoie de recuzita, haine, una alta iar eu nu puteam sa-i dau tot ce voia. Si desi ea nu cerea multe, eu voiam s-o fac fericita.

Dorinta de a avea multi bani m-a facut sa vreau sa lucrez in videochat la Heylux

In momentul in care am vazut-o trista din cauza ca unii colegi de-ai ei aveau nu stiu ce obiecte iar ea nu avea, am decis sa fac o schimbare. Din dorinta de a avea mai multi bani am ajuns sa fiu model de videochat la Heylux Iasi. Am vrut sa castig mai multi bani, pentru a nu se mai simti inferioara.

Stiu ca-n mod normal nu e ok sa-i obisnuiesti asa, ci sa le oferi doar ce poti, dar din moment ce eu puteam fi model de videochat la Heylux pentru sume intre 300 si 800 de lei, de ce sa fi dat cu piciorul la sansa asta? Asa eram fericite amandoua, nu doar ea.

Si ea ca are tot ce-i trebuie, si eu ca n-am mult stres din cauza jobului. Pentru ca la Heylux programul de munca in videochat este foarte flexibil si mi-l pot face asa cum imi place mie. Nu trebuie sa mai respect un program fix, stabilit de firma, pentru ca pot alege eu pe ce tura de munca sa lucrez, cate ore si cate zile pe saptamana.

I-am cumparat telefon, laptop si tot felul de chestii surorii mele

Normal ca am ales programul in functie de sora mea, sa-i pot oferi si timpul meu. Iar de cand lucrez ca model de videochat la Heylux, parca fericirea a aparut altfel in vietile noastre. Ne descurcam altfel cu banii, i-am cumparat si ei laptop, ipod si telefon nou si tot ce i-a mai vrut inimioara.

De fapt, o rasfat incontinuu de cand castig bani din videochat la Heylux. Orice-si doreste, eu ii pot oferi. Si n-o rasfat numai pe ea, ca la cati bani castig, ma rasfat si pe mine. In sfarsit, am gasit un job in Iasi asa cum trebuie.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here