Îţi mulţumesc pentru tot, Lucky Studio!

0
1592
lucky studio

Am avut o viaţă destul de grea.  Am întâlnit multe obstacole în viaţă, iar asta nu a putut decât să mă facă să fiu mai puternică. Am înţeles că orice şut în fund înseamnă un pas înainte. Începând de la dragoste şi până la partea profesională, nu pot să spun că am fost o femeie de succes. Timpul nu e pierdut. Am recuperat din plin şi acum sunt fericită.

Totul a început încă din liceu. La fel ca toate adolescentele de vârsta mea, aveam un iubit care a rămas lângă mine o bună perioadă de timp. Am fost împreună 5 ani. Dacă la început totul era numai lapte şi miere, pe parcursul relaţiei mi-am dat seama că aprecierea şi respectul lipseau cu desăvârşire din “marea” poveste de iubire. La început eram apreciată, complimentată şi iubită. Cu timpul, relaţia noastră s-a răcit pentru că nici complimentele sau aprecierile nu mai erau pe măsură.

Sunt femeie. Nu există vreo femeie căreia să nu îi placă să fie în centrul atenţiei. Şi în cazul în care există vreo femeie de genul acesta, cu siguranţă nu mi-a fost dat să o cunosc încă. Relaţia mea s-a răcit şi odată cu ea şi sentimentele. Totul era o obişnuită boală de care nu ne puteam descotorosi niciunul dintre noi.

Studentă fiind, viaţa mea materială nu era atât de uşoară. Îmi doream mai multe de la viaţă şi aşteptam un loc de muncă care să mă împlinească. Atrasă de câştiguri, am devenit model de videochat la Lucky Studio. Iubitul meu ştia toată această poveste. Era conştient de ceea ce fac şi nu mă judeca. Ştia că e o metodă foarte simplă de a câştiga bani şi s-a interesat de tot ce înseamnă Lucky Studio.

Nu îmi lipseau banii şi nu îmi lipsea nimic material din ceea ce îmi doream. Sufleteşte … nu aveam ceea ce îmi doream. Mă visam fericită, iar faptul că eram complimentată în fiecare zi de admiratori şi pe de altă parte iubitul meu, care nu făcea asta, m-a determinat să renunţ la relaţie. Mi-am zis că nu trebuie să mă complac într-o situaţie pe care nu mi-o doresc.

Fetelor, fericirea stă în lucruri mărunte. Împlinirea materială are scopul ei. Fiecare lucru trebuie să fie făcut la timpul oportun. Nu pot decât să mulţumesc celor de la Lucky Studio care mi-au făcut viaţa mai frumoasă şi care m-au ajutat să îmi deschid ochii. Mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine, pentru noile orizonturi pe care mi le-aţi arătat. Mulţumesc pentru tot, Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here