Acum ceva timp, iubita mea mi-a spus că lucrează la Lucky Studio ca şi model de videochat. Desigur, iniţial a avut câteva reţineri şi apoi mi-a mărturisit că i-a fost frică să-mi recunoască acest adevăr. Reacţia mea de atunci a fost total opusul la ce se aştepta ea.

Sincer, m-a apucat râsul. Cum să-i fie frică să îmi spună că are un job în Iaşi şi că-i place ce face? De ce mi-aş judeca iubita pentru că face videochat la Lucky Studio? Acesta este un lucru pe care vreau să-l lămuresc astăzi. Pe bărbaţi nu îi deranjează niciodată când iubitele lor fac ceea ce simt.

Eu aveam jobul meu, îmi plăcea ceea ce făceam, iar iubita mea avea jobul ei în videochat la Lucky Studio. Aşadar, unde era problema? Că ea câştigă mai mult decât mine? Ei bine, da, câştigă zilnic 450 de lei la Lucky Studio. Dar asta nu e o problemă. Chiar şi aşa, o răsfăţ cu ce am eu.

Cum a început prietena mea să facă videochat la Lucky Studio

lucky studio

Prietena mea a fost tot timpul genul de femeie căreia i-a plăcut să se aranjeze, să aibă lucruri frumoase, să facă mereu cumpărături. Din păcate, familia ei nu a ajutat-o prea mult, aşa că s-a angajat la Lucky Studio Iaşi.

După câteva luni, m-a întâlnit şi pe mine, însă după cum am zis, nu mi-a spus din prima că face videochat la Lucky Studio. După ce mi-a zis, mi-a explicat faptul că la Lucky Studio fetele câştigă între 300 şi 800 de lei zilnic şi a vrut şi ea.

Şi mi s-a părut normală explicaţia ei. Ce femeie nu ar vrea să se răsfeţe, să aibă bani zilnic şi să-şi permită orice? Ştim cu toţii că femeile sunt într-o competiţie continuă şi încearcă să fie una mai frumoasă decât alta.

Şi cum altfel ar fi putut fi frumoasă şi elegantă în fiecare zi, dacă nu avea banii necesari? Aşa, s-a angajat la Lucky Studio şi câştigă acum zilnic 450 de lei şi îşi primeşte absolut toţi banii la sfârşitul turei.

În ce mod este tratată iubita mea la Lucky Studio Iaşi

lucky studio

Am fost total de acord că prietena mea să aibă tot ce îşi doreşte, aşa că nu am fost împotriva videochatului. La rândul meu, oricum îi cumpăram şi eu din salariul meu o mulţime de chestii. Însă ei i-a plăcut mereu să se întreţină singură şi nu o condamn.

E plăcut pentru o femeie să aibă propriii ei bani. Singurul lucru de care m-am îngrijorat a fost dacă este tratată aşa cum trebuie la Lucky Studio. Ea mi-a zis că acolo lucrează doar femei, că este respectată şi apreciată. Mi-a plăcut să aud asta, mai ales când ştiam că i s-a oferit şansa de a lucra într-un studio legal.

Adevărul este că sunt mândru de iubita mea. Nu toate femeile sunt atât de puternice precum ea, să ajungă să fie atât de independente prin videochat.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here