Jobul de la Heylux ma ajuta sa nu fiu o femeie intretinuta de altcineva

0
2285

Multe femei sunt in situatia mea si acum imi dau seama cat de tare gresim cand facem asta. Tocmai d-asta, ca mi-am dat seama ca greseam si-am facut o schimbare la timp odata cu angajarea la Heylux, slava Domnului! Ma refer la faptul ca unele femei prefera sa stea acasa, in timp ce barbatul aduce bani in casa.

Asa eram si eu, inainte sa divortez. Stateam acasa toata ziua si suportam toate prostiile, pentru ca eu “nu aduceam bani in casa”. Stii la ce ma refer, nu trebuie sa intru in detalii. Duceam o viata foarte dificila din cauza ca am acceptat sa fiu intretinuta, dar am schimbat asta.

Aveam o viata dificila inainte sa ma angajez la Heylux

Sotul meu nu ma credea in stare de nimic. Bine, fostul… spunea ca n-o sa pot plati nici chiria fara el, dar uite ca-s mai bine decat atunci cand eram cu el. Sunt model de videochat la Heylux si-s bine-mersi, castig cam 7.200 de lei lunar si uite ca ma descurc!

Sunt sigura ca el nu s-ar fi asteptat sa fiu capabila de asa ceva, dar asta a insemnat jobul de la Heylux. Ca daca ma angajam ca model de videochat in alta parte, poate nu ma descurcam la fel. Dar am avut noroc ca la Heylux am dat de niste femei minunate, care m-au ajutat cu orice am avut nevoie.

Stau singura si duc o viata mai mult decat ideala. Si stii ce e mai frumos? NU mai depind de nimeni, in sfarsit! Imi cumpar ce vreau, cand vreau. Stiu ca poate ti se pare usor sa stai acasa si sa vina banii, dar tot mai frumos e sa fii independenta. Ca nu poti cere sotului bani pentru orice.

Nimeni nu credea ca-s capabila sa castig peste 7.200 lei pe luna

Poate vrei o haina, un fard, ceva… Ceri bani sotului? Pe bune… mi se pare penibil, mai ales pentru secolul in care traim. O femeie trebuie sa fie pe picioarele ei, asta e adevarul! Nu m-as fi vazut nici eu capabila de asa ceva, insa am mare noroc ca am dat de videochatul de la Heylux. Ce mi-a placut cel mai mult e ca esti inconjurata de profesionalism, iar camerele de la Heylux sunt de vis!

Reusesc cu brio sa ma intretin… ce zic eu “intretin”, sa duc o viata mai mult decat decenta cu jobul in videochat la studio! O viata la care multe femei poate viseaza, cine stie. In fine, ideea este ca n-as fi crezut ca sentimentul de a fi libera, de a castiga bani din propria munca e asa frumos.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here