Jobul de la Preziosa ajuta orice fata sa aiba o viata minunata

0
1370
angajare videochat
angajare videochat

 

Situatia grea din Romania cu joburile si banii nu mai este o problema cand vine vorba de jobul in videochat de la Preziosa. Datorita acestui job in Iasi, absolut orice domnisoara sau doamna isi poate crea un viitor absolut frumos sau chiar o cariera. Indiferent de aspect sau de alte chestii, orice fata poate avea succes la Preziosa.

Atata timp cat ai peste 18 ani, poti lucra lejer la Preziosa si poti face o multime de bani. Asa cum fac si eu, de altfel. Eu, care nu ma credeam in stare niciodata sa castig bani din videochat. Imi tot spuneam ca nu-s indeajuns de buna, ca nu-s frumusica, ca nu stiu ce. Uite asa ma demoralizam eu degeaba.

Cum multe fete din Iasi fac videochat, Preziosa e studioul cel mai bun pentru jobul de model

angajare videochat
angajare videochat

Pana mi-am dat eu seama ca din moment ce multe iesence fac videochat si eu pot face. Dupa aceea, am cautat cel mai bun si serios studio de videochat din Iasi pentru a ma angaja, eram foarte determinata. Preziosa a parut cel mai serios de pe atunci si inca este si-n ziua de azi.

Acestia m-au angajat si m-au primit cu drag in studioul lor. Oricum eu mersesem la mai multe interviuri la studiourile de prin Iasi, dar niciunul nu mi-a placut. Ba nu mi-au vorbit cum am vrut eu, ba nu-mi placeau conditiile de munca, ceva gaseam eu.

Dar la Preziosa nu am gasit niciun defect: aici lucreaza numai femei, sistemul de plata este unul la zi (castiguri intre 300 si 800 de lei zilnic si saptamanal bonusuri intre 300 si 3.000 de lei), am tot felul de aparaturi sofisticate si misto, amenajari stralucitoare, suport tehnic, training, make-up gratis, sedinte foto, transport gratis si muuuulta multa libertate.

Spre deosebire de alte studiouri, la Preziosa am gasit tot ce am vrut

angajare videochat
angajare videochat

Era clar ca nu aveam de ce sa mai caut alt studio atunci cand am vazut cum este la Preziosa. Daca am gasit aici ce voiam, de ce sa mai fi cautat? M-am angajat direct si atunci a inceput adevarata mea cariera. Usor, usor, am inceput sa ma bucur de ceea ce inseamna o viata frumoasa.

Toata ziua castiguri, bani, distractie si voie buna – asta inseamna videochatul la Preziosa. Acest job in Iasi m-a facut in asa fel incat sa-mi permit vacante prin strainatate, iesiri seara de seara, restaurante si cate si mai cate lucruri luxoase la care nici nu visam inainte.

Nu m-as fi gandit vreodata ca viata mea va ajunge sa fie asa, dar uite ca Preziosa ajuta absolut orice fata sa se realizeze in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here