Jobul de model de videochat de la Heylux este unul de viitor

10
2839

Una din cele mai mari griji ale mele inainte sa ma angajez prima data era daca voi gasi vreodata un job de viitor, unul care sa-mi asigure un trai asa cum mi-am dorit mereu. Vazand cat de greu isi gasesc oamenii joburi in Romania, imi cam pierdeam sperantele, ce e drept. Si n-as fi vrut sa merg la un loc de munca pe care-l urasc, sa-mi pierd jumatate de viata muncind pe nimic, fara sa ma indrept spre viitorul dorit.

Pur si simplu nu voiam sa ajung sa am o viata monotona, muncind de dimineata pana seara pentru 2-3 lei. Eu aveam alte planuri pentru viata mea, voiam un job care sa ma faca sa realizez lucruri marete. Iti vine sa crezi ca acest job in Iasi l-am gasit tocmai in videochatul la Heylux?

Acum ceva timp nu m-as fi gandit ca voi face videochat la Heylux

Stiu, nici mie nu mi-a venit sa cred la inceput. Mi se parea ireal ca din planurile pe care le aveam am ajuns sa fac videochat. Dar stii ce? Ma simt mai fresh si mai ok ca niciodata. Am trait mereu pe baza planurilor, totul parea bine pus la punct si niciodata nu am iesit din tipare.

Dar cu jobul de la Heylux ies din tipare in fiecare zi. Fac mereu cate ceva iesit din comun, neobisnuit dar super placut. N-as fi crezut ca videochatul o sa fie atat de palpitant pentru mine, ca o sa ma faca sa vreau sa fac asta in fiecare zi si-o sa-mi faca placere.

Sentimentul cel mai placut din toata aceasta chestie este ca am un viitor pe baza unui job pe care-l iubesc, pe baza unui lucru care ma face sa ma simt fericita, care ma distreaza zilnic. Si nu ma refer numai la faptul ca la Heylux castig zilnic cate 330 de lei din videochat si saptamanal primesc bonusuri peste 300 de lei, pentru ca nu asta e partea importanta.

Jobul in videochat este cel care-mi garanteaza un viitor bun

Si nici faptul ca am parte de transport gratuit, machiaj, sedinte foto, schimbari de look, training sau cursuri de limba engleza si franceza. Nu, astea sunt lucruri normale cand vine vorba de Heylux, care este cel mai bun studio de videochat din Iasi. Spun ca am un viitor in acest studio de videochat pentru ca este legal, corect si discret 100%.

Avand toate aceste calitati ca si studio, profesionalismul nu intarzie sa apara, care se observa si-n serviciile si castigurile primite, de altfel. Nu as fi castigat altfel in alta parte si nici n-as fi fost atat de fericita ca acum, o pot garanta. De aceea Heylux este ceva de viitor pentru mine.

 

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here