Jobul la Lucky Studio imi asigura o viata relaxata in Iasi

10
2418

Desi in Romania sunt orase mult mai mari decat Iasiul, aici duc o viata plina de confort si aici ma simt eu bine datorita jobului de la Lucky Studio. Mai ales ca mi-am petrecut cam jumatate din viata in Pascani, asa ca Iasi-ul este paradis pentru mine.

Nu stiu daca ar fi fost la fel daca n-as fi lucrat ca si model de videochat la Lucky Studio si, sincer, nu vreau sa aflu. De ce as vrea sa vad cum este viata fara Lucky Studio, cand aici obtin bani in fiecare zi? Si nu doar cativa lei, ci sume mari de bani, intre 300 si 800 de lei.

Stiind ca am mereu portofelul plin datorita acestei angajari in videochat din Iasi, nu-mi mai trebuie nimic. Merg la cumparaturi linistita, merg prin Palas si cumpar orice fara sa ma uit la eticheta cum faceam inainte, ma duc la restaurante si mananc orice imi pofteste inima.

Castig peste 4.600 de lei lunar la Lucky Studio

646x404 (1)

Pe scurt, datorita acestui job in Iasi oferit de Lucky Studio, nu mai trebuie sa-mi fac griji in privinta banilor si a lipsurilor. Nu sunt bogata, dar nici nu duc o viata cu griji de cand ma aflu la Lucky Studio. Pot spune ca este o viata chiar super confortabila pentru ca, avand in venit de peste 4.600 de lei, nevoile imi sunt satisfacute.

Si nu am pretentia sa primesc luna de pe cer sau alte aberatii din acestea. O femeie nu isi doreste decat sa aiba bani sa se poata rasfata si ingriji. Iar asta inseamna bani pentru saloane si spa, bani pentru parfumuri, creme, bijuterii, haine… Asta vrea o femeie!

Fara Lucky Studio as fi avut si astazi 1.200 de lei pe luna

6922702-cute-girl-smile

Deloc surprinzator, chiar asta imi ofera Lucky Studio! Daca as fi ramas mereu in Pascani, nu m-as fi bucurat nici in ziua de astazi de aceste beneficii. Sincer, daca vrei sa afli, in Pascani munceam ca si bona, menajera, plimbam caini si toate aceste joburi nu depaseau suma de 1.200 de lei.

Trist, dar adevarat. Ce as fi putut face eu cu aceste sume de bani? Mai nimic… Ce sa fac, daca abia puteam plati chiria si facturile din acesti bani. Nu stiu cand a ajuns viata in Romania sa fie asa scumpa, dar e.

Si trebuie sa spun ca, fara un job la Lucky Studio, o femeie n-ar reusi sa duca o viata decenta in tara. Mai bine ca mine, ca fac videochat la Lucky Studio si obtin zilnic ba 330 de lei, ba 370, ba 400… Si uite asa am tot mai multi bani, din care nu trebuie sa mai duc lipsuri.

10 COMENTARII

  1. Chiar ca n-ai ce face cu 1.200 de lei. Pai daca, de exemplu, chiria este 600-700 de lei, ca nu prea gasesti chirii ieftine, facturile vreo 400 de lei in total, mai ramai cu vreo 100, 200 de lei. Ce sa faci cu acesti bani? Ai dreptate.

  2. Intr-adevar, nu e ok ce se intampla in Romania. Femeile duc o viata de la o luna la alta, cu datorii si rate la banca. Ne trezim ca traim numai sa platim rate si datorii toata viata…

  3. Sa stii ca lucrurile enumerate de tine chiar fac o femeie fericita. Si eu as vrea sa am zilnic asta, dar nu pot… Am un job foarte prost platit, de casierita..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here