La Heylux am 2.000 lei lunar doar din bonusurile primite

0
1362

Cel mai probabil acum esti confuza si nu intelegi la ce ma refer prin 2.000 de lei doar din bonusuri, dar stai linistita, iti voi explica pas cu pas. Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si, ca atare, ofera bonusuri de performanta, asa cum ar face orice angajator profesionist.

Lucru pe care orice angajator roman ar trebui sa-l ofere, dar nu se intampla. Heylux ofera bonusuri si sunt chiar mai mari decat ar trebui. Aceste bonusuri de performanta se raporteaza la castigurile din saptamana anterioara. Adica eu primesc cate un bonus in fiecare duminica, calculat dupa castigurile mele.

Oricat castig intr-o saptamana din videochat, Heylux ma premiaza

Iar eu cum castig cam in fiecare saptamana din videochatul de la Heylux peste 2.500 de lei, inseamna ca Heylux ma va premia cu un bonus de 500 de lei. Iar acest bonus, primit timp de 4 saptamani, inseamna intr-o luna suma de 2.000 de lei, doar din bonusuri. Unii nici macar nu au salariul atat, iar eu datorita jobului meu de model de videochat de la Heylux am atat doar din bonusuri.

Pentru ca venitul meu din videochatul de la Heylux este mult mai mare. Dupa cum am zis, daca eu castig peste 2.500 de lei intr-o saptamana iar o luna are 4 saptamani, inchipuie-ti cati bani am eu intr-o luna, castigati din videochat la Heylux.

Stiu, multi! Atat de multi incat nici eu nu m-as fi asteptat vreodata sa detin sume atat de mari, sincera sa fiu. Cele mai mari sume primite de mine au fost vechile mele salarii de la vechile joburi in Iasi, iar cel mai mare venit avut de mine vreodata cred ca era de 1.500 lei. Niciodata n-am avut mai mult. Iar la Heylux cred ca am de cel putin 5 ori mai mult decat atat.

Am venituri tot mai mari de cand lucrez in videochat la Heylux

Fapt ce ma uimeste, ma face sa cred ca totul este un vis. Nici nu-mi vine sa cred ca lucrez ca model de videochat la Heylux, care este condus de superba echipa profesionista de femei de la Lucky Studio. Iar acum cand vad ca mai au putine locuri disponibile la Heylux, ma bucur ca eu am venit si m-am angajat aici la timp.

Pentru ca este mai bine pentru mine sa ma bucur de asemenea sume in fiecare luna, decat sa stau sa ma gandesc cum ar fi fost sa fac videochat la Heylux si cum ar fi fost sa castig bani multi. Mai bine fac videochat aici, CASTIG bani si ma bucur de viata datorita lui Heylux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here