La Heylux am cel mai flexibil program in videochat

5
1712

Intentia mea nu este sa schimb parerea nimanui cu nimic, cu atat mai putin impresia fiecaruia despre videochat. Insa cand auzeam anumite povesti si experiente, ma miram unde Dumnezeu au loc acestea, pentru ca eu la Heylux am parte de jobul ideal in videochat. Auzeam fete care se plangeau de programul de munca, de banii putini si nu intelegeam.

Nu incerc sa denigrez pe nimeni sau altceva, insa ma mir foarte tare cand aud aceste lucruri. Cum pot altii sa fie atat de neprofesionisti, cand Heylux poate fi atat de profesionist? Adica de ce unii pot fi ok si altii nu? Asta nu intelegeam eu.

Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi

Si toata aceasta “rabufnire” a mea a inceput de la faptul ca am auzit ca erau unele fete in Bucuresti care erau puse sa faca videochat de seara pana dimineata, fara pauze sau altceva. Iar asta mi se pare total deplasat, avand in vedere ca eu la Heylux am parte de toata libertatea din lume.

Adica mi-am ales eu singura un program de munca dupa placul meu, lucrez cand si cum vreau la Heylux. Plus de asta, am propria mea camera, nu lucrez ingramadita in vreun apartament si nimeni nu ma deranjeaza la Heylux. Sunt absolut libera sa fiu eu insami si asta iubesc la acest job in Iasi.

De asta sunt atat de contrariata. La Heylux ma bucur de tot respectul si toata libertatea din lume. De ce nu pot fi si alte studiouri asa? Chiar daca e un job, la urma urmei suntem cu totii oameni. De asta nu poti face ce vrei tu dintr-un om. La Heylux eu nu ma simt ca o angajata, ma simt ca parte dintr-o familie.

Aici castig 560 de lei zilnic in cele mai confortabile conditii

Mai mult de atat, castigurile pe care le am aici dubleaza aceste avantaje. Adica oricum era de ajuns sa stiu ca am parte de respect si apreciere si ca lucrez in cele mai bune conditii de munca. Dar in confortul de la Heylux eu castig in fiecare zi sume mari de bani, intre 300 si 800 de lei.

Eu pentru ca lucrez de cateva luni la Heylux, am cate 560 de lei in fiecare zi, plus bonusuri in fiecare saptamana de peste 400 de lei. Deci banii sunt ultima mea grija cu jobul de la Heylux Iasi. Si ca sa mai adaug un alt avantaj, toata placerea mea de a lucra aici este amplificata cand stiu ca am parte si de transport, machiaj si cazare gratis.

 

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here