La Heylux invat cum sa castig bani zilnic, care ma fac independenta

0
1673

Ideea de a castiga bani in fiecare zi imi era necunoscuta pana sa vin ca si model de videochat la Heylux. Nu prea ma gandeam ca as fi vreodata capabila sa castig bani in fiecare zi, daramite sume intre 300 si 800 de lei, asa cum era anuntul de angajare in videochat la Heylux. Asta, plus bonusuri in fiecare duminica intre 300 si 3.000 de lei.

Daca nu esti in domeniul videochatului sau nu stii multe despre asta, cum sa crezi asta, nu? Asa ziceam si eu, ca n-am cum sa cred asa ceva, mai ales cand mie imi era greu sa gasesc un job in Iasi la care sa castig mai mult de 1.200 de lei. Cum era sa fi crezut ca as fi capabila sa castig asemenea sume la Heylux?

Videochatul la Heylux este mult mai avantajos decat as fi crezut

Dar uite ca am subestimat videochatul. Cel putin, videochatul la Heylux. Asa cum castig bani aici in fiecare zi n-as fi crezut ca voi castiga vreodata. Toate ideile si gandurile mele mi-au fost schimbate odata cu angajarea in videochat la Heylux. Tot ce mi se parea imposibil pe vremuri, acum mi se pare mult prea usor de obtinut la Heylux.

Si credeam ca o sa fiu lasata in voia sortii, ca si la orice alt job pe care l-am avut. Dar nu, inca de la inceput s-au ocupat zeci de persoane de mine la Heylux. Mai exact, femei, pentru ca la Heylux lucreaza doar femei. Aici am make-up artiste, domnisoare fotograf, trainerite, profesoare, soferite, care imi fac munca mult mai usoara la studio.

De la fiecare invat cate ceva. De la traineritele de la Heylux, de exemplu, invat in fiecare zi cum sa castig peste 300 de lei din videochat. Si cine-ar fi crezut ca e atat de simplu? La Heylux Iasi, cel putin, totul este atat de relaxat incat n-ai cum sa nu iubesti acest studio de videochat.

Castig peste 300 de lei zilnic cu ajutorul femeilor de la studio

Eu ma indragostesc zilnic de acest job in Iasi, pentru ca datorita acestuia sunt independenta. E cel mai frumos sentiment sa nu depind de nimeni, pur si simplu. Asta am vrut toata viata si asta am gratie jobului de model de videochat de la Heylux.

Nici nu-mi mai trebuie mai mult de atat, cand mediul de munca de la Heylux este primitor, colegele mele sunt super de treaba, angajatele de la Heylux ma trateaza cu respect si sunt corecte cu mine iar totul functioneaza asa cum ar trebui. Pana acum, n-am de ce sa ma plang de Heylux Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here