La Heylux, lucrez pe bani multi la cel mai bun studio de videochat din Iasi

0
1152

Daca te-ai gandit vreodata ca un job in Iasi care sa-ti ofere timp de facultate, prieteni, distractii si multi bani (in acelasi timp) este potrivit pentru atunci, atunci Heylux este locul in care vrei sa fii. Nu este nimic mai potrivit pentru o femeie decat un job ca model de videochat la Heylux, iar asta o pot confirma eu, caci am lucrat si la Lucky Studio iar acum la Heylux.

Si pot spune ca sunt norocoasa ca am dat de aceste studiouri de videochat din Iasi, pentru ca au avut un numar foarte mare de angajari in videochat iar acum mai sunt foarte putine locuri disponibile. Norocul meu este ca ma aflam aici dinainte si n-am pierdut avantajele pe care le poate oferi un studio precum Heylux.

Heylux e cel mai cool studio de videochat din Iasi

De fapt, Lucky Studio si Heylux sunt unul si acelasi, pentru ca sunt conduse de aceleasi femei. Deci eu n-am renuntat la Lucky Studio, ci am vrut sa incerc sa lucrez in noua lor creatie. Crede-ma pe cuvant cand spun ca n-ai sa ai experienta mai placuta decat cea pe care ai putea sa o ai la Heylux.

Eu m-am angajat aici ca model de videochat de curiozitate, dar m-a cuprins si m-a cucerit intru totul acest job in Iasi. In aer se simte rafinamentul, eleganta, NOUL. Se simte cat de profesioniste sunt femeile de aici, care isi fac treaba fara greseli, care sunt super dragute si corecte, pana la ultimul punct.

Adica eu castig foarte multi bani din videochat la Heylux si ele ar putea sa fie incorecte si sa ma pacaleasca, dar nu vorbim despre orice studio de videochat, ci despre Heylux, care este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, alaturi de Lucky Studio. Evident ca imi primesc banii pana la ultimul leu.

La Heylux, castig peste 6.000 de lei lunar din videochat. Asta da viata!

Si ce e mai tare este ca aici lucrez putin pe o multime de bani. Mi-am putut alege un program de 7, 8 sau 9 ore pe zi la Heylux, a cate 5 zile pe saptamana. Iti dai seama ca am ales sa lucrez cat mai putin, dar chiar si asa castig o multime de bani. Mai exact, cam cate 330 de lei pe zi, ceea ce inseamna peste 1.500 de lei pe saptamana, la care se adauga cate un bonus de 150 lei in fiecare duminica, oferit de Heylux.

In total, eu castig peste 6.000 de lei lunar la Heylux si bonusuri de 600 de lei. Alti oameni castiga 600 de lei intr-o luna, iar eu nu fac nimic la Heylux pentru a-i primi, pentru ca sunt un bonus, PE LANGA castigurile mele in videochat. Si gandeste-te ca acesta este cel mai mic bonus, cand voi avea mai multa experienta, voi primi de la Heylux chiar si bonusuri pana la 2.500 de lei in fiecare duminica. Destul de tare, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here