La Lucky Studio, ai șansa să câștigi chiar și 6.000 lei lunar

0
1608
Lucky Studio

 

 

       Obişnuiam să lucrez ca şi casieră undeva într-un market de la marginea oraşului, pe un salariu de 900 de lei. Asta a fost cea mai bună ofertă din câte am găsit în acea vreme, pentru că toate celelalte ofereau 700 sau 800 de lei lunar. Nu ştiam de videochat şi, la cât lucram, nici nu prea aveam timp să aflu.

O prietenă de-a mea mi-a sugerat într-o zi să încerc la Lucky Studio, pentru că auzise că se obţin câştiguri mari. Adevărul este că eu mă simţeam mult prea obosită şi îmi distrugeam toată viaţa socială şi sănătatea. De aceea, am renunţat la acel job, în favoarea celui de la Lucky Studio. Nu ştiam cum o să decurgă intreviul sau dacă o să mă angajez, dar nu mai rezistam nicio zi în acel loc.

Deşi nu mă aşteptam, interviul a fost un succes de pe urma căruia am semnat şi contractul din prima zi. Nu aveam motive să mai ezit, pentru că aveam nevoie de un job, iar Lucky Studio părea să fie locul perfect pentru a avea, în sfârşit, o carieră. Mi-am dorit să am realizări în viaţă, nu îmi doream să mai simt că trăiesc să muncesc şi atât.

Mi-am dorit ca munca mea să fie productivă, dar pentru mine, nu numai pentru angajator. Lucky Studio mi-a dus la bun capăt toate aceste dorinţe, oferindu-mi un job aşa cum nu mai există. Nu mai trebuia să suport chinul  a zeci de ore într-un scaun dintr-un magazin zgomotos în care vin oameni foarte stresaţi şi supăraţi.

La Lucky Studio am primit camera mea, unde puteam să fac ce simţeam. Să mă întind pe pat, să dansez, să cânt, să creez o atmosferă aşa cum mi-o doresc în faţa calculatorului. Iar pentru toată această distracţie şi libertate, eu primeam zilnic câte 350 de lei. Adică, în doar 3 zile, eu încasam banii pe care îi lum într-o lună muncită ca şi casieriţă. Desigur, nu obţineam la fel în fiecare zi.

Puteam să iau 300 de lei, sau mai mult decât 300 de lei. Depindea de starea mea de spirit şi de voinţa mea. Dar în prima lună la Lucky Studio am făcut un calcul, iar salariul de la sfârşit însuma 6.000 de lei. Îţi poţi închipui? 6.000 de lei doar într-o lună, bani pe care i-aş fi făcut în mai bine de jumătate de an. Lucky Studio chiar îmi poate oferi o carieră în videochat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here