La Lucky Studio am găsit jobul perfect pentru mine

10
2610
Lucky Studio

Cum am ajuns la Lucky Studio Iaşi? Ei bine, situaţia face ca anul acesta să fi terminat liceul şi urma să merg la facultate în străinătate. Doar că, pentru a pleca în străinătate, aveam nevoie să plec cu o anumită sumă de bani de aici.

Şi cred că asta ştii şi tu, nu poţi merge fără nimic la tine. Doar că în 3 luni de zile nu prea aveam ce joburi în Iaşi să găsesc. Aşa că nu m-am complicat, şi am mers pe varianta videochatului cu Lucky Studio.

Aflasem de pe nişte afişe despre acest job în Iaşi şi cum acolo scria că pot câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, mi-am zis să-mi încerc norocul. Oricum, ce aveam de pierdut?

Aşa că m-am dus la Lucky Studio Iaşi la interviu. Chimia dintre mine şi acest studio de videochat s-a văzut din prima. De cum am intrat în studio, un zâmbet mi-a apărut pe chip. Aveam un sentiment plăcut. Şi încă îl am şi astăzi.

Lucky Studio mi-a dat şansa de a câştiga mulți bani

lucky studio

Poate acum nu prea înţelegi ce vreau să-ţi spun cu asta, dar vei înţelege imediat. La interviu, am vorbit cu Claudia şi apoi cu doamna Alina, care mi-au explicat că pot alege ce perioadă contractuală doream.

Ceea ce era perfect pentru mine, deoarece nu prea am găsit angajatori dispuşi să mă angajeze numai 3 luni. Dar Lucky Studio m-a angajat şi mi-a oferit şi bonus de angajare! Suma de 3.760 lei a fost chiar bonusul pentru 3 luni, despre care voi vorbi mai jos.

În acest fel, mi s-a oferit şansa de a-mi alege propriul mod de muncă, cât şi contractul de angajare în videochat. La Lucky Studio puteam să lucrez chiar şi o lună. Aşadar, mi-am ales 5 zile pe săptămână să lucrez, a câte 8 ore pe zi, pe ce tură de muncă doream.

Desigur, mi-am ales şi propria cameră în care munceam în cel fel doream. Iar online era super uşor, trebuia doar să socializez. Acum înţelegi de ce m-a ajutat Lucky Studio să câştig bani cum vreau?

Datorită videochatului, am scăpat de grijile financiare

Lucky Studio

Când am început să lucrez, s-a văzut imediat că mă aflam într-un studio profesionist. Chiar la sfârşitul primei ture am primit în mână suma de 180 de lei. Când am văzut că se poate, am tras mai tare pentru a câştiga mai mult.

Şi am tot câştigat, iar bonusurile săptămânale între 300 şi 3.000 de lei oferite de Lucky Studio creşteau şi ele datorită câştigurilor mele zilnice. Iar după 30 de zile muncite, am primit în mână 200 de lei de pe bonusul de angajare.

De restul banilor, am primit gratis timp de 3 luni make-up în fiecare zi, transport, accesorii, şedinţe foto şi de înfrumuseţare şi zeci de alte lucruri. Mie mi-a convenit această situaţie, mai ales că am plecat după 3 luni cu peste 10.000 de lei strânşi la Lucky Studio.

Dacă ar fi fost după mine, n-aş mai fi plecat!

10 COMENTARII

    • Păi şi mie mi-a părut rău că am plecat, dar trebuie să continui facultatea. Când voi termina, probabil mă voi întoarce la Lucky Studio şi voi lucra în paralel 😀

    • Asta dacă nu ai fost la Lucky Studio, nu am ce să-ţi fac :p Dacă eu obţineam peste 4.500 de lei lunar la Lucky Studio, cum să nu strâng atâţia bani?

  1. Mi-a fost foarte greu. Mai ales că aveam zilnic bani şi eram independentă, îmi permiteam orice. În străinătate e mai greu, muncesc mai mult pentru bani 

    • Pentru că am colege de cameră şi nu cred că le-ar plăcea. Dacă mă voi muta singură în chirie, voi lua în considerare şi varianta asta :X

  2. Nu prea am de ce să mă bucur. Majoritatea fac facultate în străinătate pentru a avea un job care să ne aducă bani. Dar dacă Lucky Studio îmi aducea banii necesari, de ce să mai fi plecat? În fine 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here