La Lucky Studio am reusit sa castig premiul modelul zilei si multi bani

0
1699

Pentru cine lucreaza in videochat, premiul “modelul zilei” sau “modelul lunii” sunt termeni deja cunoscuti. Pentru cine nu stie, acestea sunt niste premii pe care un model de videochat le primeste pentru faptul ca este cea mai buna. Asa am fost si eu luna aceasta la Lucky Studio.

M-am angajat acum mult timp la Lucky Studio, ce-i drept, dar pana acum nu ma interesase acest premiu pentru ca nu stiam cate avantaje are. Credeam ca nu sunt in stare sa-l castig si ma multumeam cu putin. Castigam cam cate 320-360 de lei zilnic la Lucky Studio si eram foarte multumita, pentru ca lunar aveam peste 6.000 de lei.

Pentru a castiga multi bani la Lucky Studio a trebuit sa am vointa

Pentru mine era de ajuns, pana mi-a spus o fata de la Lucky Studio ca eu pot mult mai mult si ca la studio se pot castiga mult mai multi bani. Mi-a zis ca sunt capabila sa castig bonusuri mari din partea studioului si chiar din partea site-urilor pe care lucrez.

Am stat pe ganduri si mi-am zis ca nu am ce pierde daca incerc, asa ca din cele 8 ore pe care le stateam online la Lucky Studio am facut in asa fel sa fie uneori 9 sau chiar 10. Oricum imi puteam alege de program de munca doream la Lucky Studio, indiferent de tura pe care voiam sa lucrez sau de cate ore voiam sa fiu online.

Dar am zis ca daca stau putin mai mult online, poate o sa am succes asa cum mi-a spus acea fata. Asta n-a durat mult timp, pentru ca dupa o saptamana de stat cate 9-10 online pe zi, rezultatele s-au vazut.

Am inceput sa am mai multi admiratori online, iar prin asta automat si mai multe castiguri in videochat. Popularitatea pe site-urile de videochat mi-a crescut si incepusem sa am tot mai multi bani in cont. Asa s-a intamplat ca intr-o zi din acestea sa am cel mai mult trafic si am reusit sa castig chiar si 4.500 de lei intr-o SINGURA tura la Lucky Studio.

Am castigat 4.500 lei intr-o singura tura si premiul modelul zilei

Da, nici mie nu mi-a venit sa cred, dar asa a fost. Eu care castigam cate 300 de lei zilnic la Lucky Studio, am castigat intr-o singura tura suma de 4.500 de lei. In doar 9 ore de stat online. Iti dai seama? A trebuit sa am rabdare multa si motivatie, pe care mi-a dat-o acea fata de la studio, careia ii multumesc acum.

Acest castig mare a insemnat ca am avut cei mai multi bani din ziua respectiva pe site-ul pe care lucram si-asa am ajuns sa fiu modelul zilei. Acum castig mult mai bine datorita acestui premiu. Cine ar fi crezut ca la Lucky Studio se poate asa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here