La Lucky Studio, jobul de model e o plăcere pentru mine

0
1473
lucky studio

Oamenii de succes fac întotdeauna ceea ce le place. Asta mă face şi pe mine fericită. Petrec de la 7 ore la 9 ore de muncă la birou şi încă îmi place. Când îţi iubeşti jobul, cum o fac eu, aceste ore ţi se par puţine. Te fac să fii mai productiv, să fii mai dornic să câştigi şi să atingi succesul. Pentru unii succesul au o definiţie: banii. Pentru alţii, succesul este împlinirea interioară. Eu, pentru că lucrez cu Lucky Studio am parte de ambele. Deci, mă consider o norocoasă.

Nu m-am oprit din căutarea unui loc de muncă, până când nu l-am găsit pe cel mai plăcut. Am găsit Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Aici am găsit siguranţă. Lucky Studio nu te trimite la plimbare pentru că găseşte ceva ce nu îi place la ţine. Lucky Studio îţi lasă liberă alegere de a opta pentru un contract de muncă, cu program flexibil. Şi îţi lasă şi posibilitatea de a pleca când doreşti. Ai de ales un contract pe o lună de zile, pe 3 luni, 6 luni, un an, doi ani sau 3 ani.

Lucky Studio mă ajută să îmi cultiv creativitatea

Să nu îmi spui acum că modelele de videochat nu sunt creative. Ba sunt cele mai creative femei. Problema altora este că nu ştiu cum să îşi cultive creativitatea. Eu de exemplu, mă bucur de machiaje în fiecare zi şi cu acesta pot face o mulţime de prieteni să fie amuzaţi. Îmi aleg cele mai plăcute conversaţii. Fetele de la machiaj îmi oferă mereu trucuri pentru a şti cum să îmi evidenţiez trăsăturile.

Iar, dacă am idei despre cum aş putea să îmbunătăţesc un lucru din echipa Lucky Studio, am libertate să spun. Împart cu modelele de aici diverse idei. Managera de la Lucky Studio ia mereu în considerare cuvintele modelelor de videochat. Ele sunt creative în tot ceea ce fac.

Eu sunt expresivă şi îmi place să creez. Pot să creez momente de tandreţe sau momente mai serioase atunci când sunt în tura de muncă. Pot face ce vreau în camera mea de lucru. Este totul confidenţial. Nimeni nu are acces în camera ta, când eşti în tura de muncă. Eu aleg ce fac şi ce comunic cu partenerii mei. Tot eu aleg programul de muncă şi profilul pe care lucrez. Poate am zile când nu vreau să fiu pe profil adult, şi merg pe non adult. Creierul meu este deschis la orice fel de idei. Consider că este una din cele mai importante acţiuni care mă face să am succes în jobul meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here