La Lucky Studio sunt un model al frumuseţii în fiecare zi

10
2014

Oare ce femeie nu-şi doreşte să fie aranjată şi stilată în fiecare zi? Ba chiar mai mult, să fie aşa cu ajutorul unor echipe de profesioniste? Şi mai ales când ştii că după aceea eşti complimentată şi primeşti bani pentru asta zilnic? Un adevărat model fashion, aş zice! Asta sunt eu la Lucky Studio zilnic.

Mi-a plăcut mereu eleganţa şi rafinamentul, dar nu tot timpul am putut să mă bucur de ele. Fiecare femeie ştie asta: cu cât vrei să fii mai îngrijită, cu atât te costă mai mult. Iar până să mă angajez la Lucky Studio Iasi ca şi model de videochat, nu-mi permiteam aceste lucruri.

Imediat după ce am început colaborarea cu Lucky Studio, însă, s-a văzut o diferenţă uriaşă. Am început să arăt mai elegant, să îmi cumpăr haine mai scumpe, mai rafinate şi asta datorită câştigurilor zilnice de aici.

Am numai beneficii ca model de videochat

LuckyStudio

Faptul că m-am schimbat atât de mult în bine îl datorez şi celor de la Lucky Studio. Datorită contractului de angajare în videochat semnat cu ei, am primit în fiecare make-up şi şedinţe de înfrumuseţare care mai de care.

Nu mai era nevoie să merg la saloane, pentru că echipele de make-up artiste de la Lucky Studio se ocupau de asta. Şi trebuie să spun că mă aranjau atât de frumos, încât admiratorii mei online mă complimentau în fiecare zi.

Cum să nu-mi placă asta? Cărei femei nu-i place să fie complimentată? Mai ales că obţin zilnic câte 320 de lei pentru asta. Şi nu fac decât să mă bucur de conversaţii cu admiratorii online, lucru ce mi-a redat încrederea în mine.

În fiecare zi mă bucur de viaţă

lucky Studio

Faptul că beneficiez de aceste tratamente zilnice şi mă simt ca o prinţesă, este extraordinar. Dar beneficiile nu sunt doar acestea. Toate aceste servicii de calitate îmi sunt oricum oferite de Lucky Studio, pentru că am semnat un contract.

De asemenea, primesc şi transport gratuit şi în acest fel mă simt foarte preţuită. Dar cel mai important este că obţin zilnic peste 300 de lei la studio şi mă bucur de venituri lunare de peste 4.500 de lei.

Cat de minunat este asta? În fiecare zi sunt răsfăţată la studio, iar după ce trec cele 8 ore, mai am parte şi de mai mult răsfăţ. Cu banii obţinuţi, merg la spa şi la masaj, merg la Palas la cumpărături şi apoi la restaurant.

Nu am viaţa cea mai perfectă, dar datorită lui Lucky Studio am o viaţă super confortabilă. Nu-mi lipseşte nimic şi sunt o femeie independentă şi frumoasă datorită lor.

10 COMENTARII

    • Normaaal. E super. Păi cum să nu îmi permit dacă obţin peste 300 de lei zilnic? Plus de asta, n-am mai menţionat de bonusurile săptămânale între 300 şi 3.000 de lei. Am bani de peste tot la Lucky Studio 😀

  1. Am zis aşa în mare parte. Bineînţeles că mai fac zeci de alte lucruri, dar e distractiv. Adică dansez, pregătesc tombole şi chestii. E super.

  2. Măi, eu zic că dacă ai parte de aceste lucruri, e de ajuns să fii fericită în viaţă. Nu trebuie să-ţi doreşti luna de pe cer. Ce ai tu la Lucky Studio pare suficient 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here