La Preziosa nu trebuie sa lucrez decat 5 zile pentru 7.300 lei lunar castiguri videochat

0
1527
castiguri videochat
castiguri videochat

 

La orice interviu mergeam in Iasi, toti angajatorii imi spuneau ca vor sa lucrez cat mai mult, ca trebuie sa stau cat mai multe ore la munca pentru a face bani. Dar, desi spuneau asta, salariul nu era niciodata mai mare de 1.150 de lei. Cam pe acolo imi ofereau toti si aveau pretentia sa lucrez cate 10-12 ore pe zi, chiar si cate 7 zile incontinuu. Diferenta este ca la Preziosa am gasit un job unde nu lucrez decat 5 zile.

Si lucrez 5 zile pentru ca asa am ales eu, pentru ca datorita acestui job in Iasi imi pot crea un program de munca propriu. Pot sa lucrez cat vreau eu in videochat la Preziosa. Daca vreau 7 ore pe zi, atat lucrez. Daca vreau mai mult, lucrez mai mult si apoi imi pot lua liber cat vreau eu.

Oricand doresc sa lucrez la Preziosa, eu lucrez. Sunt absolut libera

castiguri videochat
castiguri videochat

Sunt absolut libera sa lucrez cum vreau eu si cand vreau eu la Preziosa Iasi, nu am nicio restrictie si nicio impunere din partea nimanui. Asta e misto, ca daca vreau sa lucrez seara, de exemplu, la Preziosa este posibil. Iar daca am alte prioritati, pot lucra ziua si tot asa. Imi pot schimba programul in functie de prioritati.

Deci gata cu joburile incarcate, care ma solicita peste 10 ore pe zi. La Preziosa nu fac videochat decat 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, iar in acest fel am venituri lunare de peste 7.300 de lei. Doar pentru atata lucru, doar pentru ca stau online.

Asadar, ceea ce spuneau ceilalti angajatori cum ca trebuie sa muncesti mult pentru bani multi nu era adevarat. Uite ca eu la Preziosa lucrez doar 8 ore pe zi. Mai putin decat la un job normal. Si banii tot vin, uite ca n-am probleme in privinta asta. Ba chiar deloc, castig bani asa cum n-am castigat niciodata.

Banii se castiga foarte usor din videochat la Preziosa Iasi

castiguri videochat
castiguri videochat

Acestea fiind spuse, eu ma pot considera norocoasa pentru ca lucrez ca model de videochat la Preziosa Iasi, deoarece altii muncesc si-o viata si nu ajung sa aiba banii acestia pe luna, iar eu la Preziosa i-am avut chiar din primele luni de videochat. Cred ca oricine si-ar dori sa fie acum in locul meu. De aia poate sunt norocoasa, ca nu toti au ce am eu.

Jobul de la Preziosa m-a ajutat de nenumarate ori sa vad ca viata merita traita si de asta n-am sa plec curand de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here