La Preziosa pot primi chiar si 80% comision din castigurile in videochat

0
1465

Te-ai gandit vreodata ca poti lucra linistita de acasa, poti sa-ti faci propriul program si poti castiga cel putin 5.000 de lei lunar din asta? Stiu, cand spun asemenea sume, probabil ti se pare imposibil, mai ales daca lucrezi de acasa si ai un program atat de flexibil. Dar uite ca nu este, de aceea s-au inventat exceptiile. Iar Preziosa e una din ele.

Eu am fost mereu adepta muncii de acasa. Iubesc sa lucrez intr-un mediu familiar, in care eu ma simt confortabil, asa ca am cautat mereu joburi care sa imi permita sa lucrez acasa. N-am avut atat de mult succes pana sa-i intalnesc pe cei de la Preziosa. Dupa ce i-am descoperit pe acestia, lucrurile s-au schimbat.

N-as fi crezut ca voi avea un job precum cel de la Preziosa Iasi

Si trebuie sa recunosc ca n-as fi crezut ca voi ajunge vreodata sa fac videochat, dar este un job total diferit de cum am crezut. Cand am vazut oferta de la Preziosa, nu aveam cum sa refuz. Acestia imi ofereau 80% din castiguri daca as fi colaborat cu ei de acasa in videochat, acest lucru parandu-mi-se greu de refuzat.

Bineinteles ca nu am dat cu piciorul si am acceptat oferta, pentru ca am mai auzit de studiouri de videochat, dar de niciunul care sa ofere 80% din castiguri. Asta m-a si atras la Preziosa si ma bucur si-n ziua de azi de un job in colaborare cu acestia.

Ce e super este ca ma trezesc cand doresc, ma loghez tot cand doresc si nimeni nu pune presiune pe mine. Pot munci cat vreau si cand vreau, iar pentru asta mai primesc si cate 5.600 de lei lunar, insemnand castigurile mele la Preziosa. Mie, personal, nu-mi vine sa cred ca eu chiar castig atat de multi bani doar din statul acasa, pe internet.

Fara comisionul oferit de Preziosa nu as fi castigat atat de multi bani din videochat

Dar daca Preziosa nu mi-ar fi oferit comisionul de 80% din castiguri, nu cred ca as mai fi castigat atat. Eu de asta nici nu cer mai multe de la viata, pentru ca deja am foarte multe. Adica pot sta acasa, am un job flexibil, un program la fel, nu sunt stresata, este usor si accesibil sa fac videochat si iubesc sa fac asta.

Ce femeie n-ar vrea sa fie in locul meu? Din acesti bani eu imi permit orice, de la lucruri materiale, pana la vacante peste tot in lume. Bineinteles ca n-am de ce sa cer mai mult, pentru ca jobul meu de la Preziosa cam imi aduce tot ce vreau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here