Locul de munca pe care-l am la Heylux imi aduce tot ce-mi trebuie

0
2272

Absolut toata lumea este in cautarea idealului, cu totii vrem perfectiune, sau cel putin pe aproape. Iar cand vine vorba de joburi, acest lucru nu este exclus. Cu totii vrem jobul ideal, datorita caruia sa fim devreme acasa, sa ne permitem chestii, sa ne bucuram de viata, sa avem bani. Si stii ce? Nu e imposibil. Credeam asta, dar cu Heylux nu mi se mai pare imposibil.

Inainte as fi spus ca este absurd sa alerg dupa jobul ideal, pentru ca nu exista. Dar angajandu-ma la Heylux, am constatat in fiecare zi ca m-am inselat, ca mai exista si joburi ok. De fapt, ce zic eu ok. Jobul de la Heylux este ideal! Nici ca se putea mai bine.

Jobul de la Heylux imi aduce castiguri lunare de peste 4.500 lei

Orice este perfect pe lumea asta se poate gasi in jobul de model de videochat de la Heylux Iasi. Pretentiile pe care eu le aveam inainte de la un job in Iasi nu erau foarte mari. Consideram ca daca am peste 1.500 de lei salariu lunar si un program cat de cat flexibil, era perfect.

Asa percepeam eu jobul ideal, cand la Heylux este vorba de mult mai mult de atat. La Heylux nu mai vorbesc de sume de 1.500 de lei lunar, pentru ca m-ar apuca rasul. Cand zic Heylux, automat ma gandesc la venituri lunare de peste 4.500 de lei, CEL PUTIN. Stiu, ti se pare mult. Si mie mi s-a parut la inceput.

Dar acum daca ar fi intr-o luna sa castig mai putin de 4.500 de lei la Heylux, cred ca as considera ca este ceva in neregula. Eu la Heylux trebuie sa castig mereu multi bani, cat mai multi. Asa este normal. Si nu trebuie sa fac sacrificii pentru asta sau sa lucrez ore intregi, ci sa fac videochat doar 7-8 ore pe zi si gata.

Am un program flexibil, libertate, legalitate si tot ce-mi trebuie

Pe langa banii pe care ii castig zilnic la Heylux (pentru ca asa castig bani la Heylux, intre 300 si 800 de lei zilnic si bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei) si programul de munca foarte flexibil, am parte si de transport gratis din partea studioului, de make-up, sedinte foto, cursuri si un mediu de munca in care lucreaza doar femeile.

Practic, Heylux are tot ce-i trebuie pentru a-mi oferi jobul ideal: care-mi aduce bani, liniste, fericire si ma implineste pe toate planurile vietii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here