Lucky Studio, a doua mea iubire!

0
2629
lucky studio iasi

Adevărul este că am fost mereu o persoană mai practică. Am preferat mereu să văd ce beneficiu pot primi din orice lucru pe care îl fac. Am implicat mai puţin sentimentele şi mai mult raţiunea. Iar mereu am avut de câştigat. Însă, îmi doream şi un job care să mă reprezinte. Aşa am ajuns să fiu model la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară!

Am auzit de multe ori că este cel mai bun studio, iar acum am văzut cu ochii mei. Îmi oferă tot ceea ce eu îmi doresc, mai ales bani şi libertate. Banii sunt a doua mea iubire, prin urmare, Lucky Studio este a doua mea iubire. Consider că o viaţă fericită este aceea în care îţi poţi permite orice. Banii sunt un factor important în viaţa mea. Cu Lucky Studio am garantat peste 4500 lei lunar. Dar nu trebuie să gândesc totul fără cap. De aceea am ales Lucky Studio, pentru că este cel mai corect studio atunci când vine vorba de bani.

Toată lumea poate să facă bani, dar contează modul în care îi faci şi îi primeşti. Asta este esenţial pentru mine. Beneficiile care îmi sunt oferite aici nu pot fi găsite nicăieri altundeva! Respectul şi confidenţialitatea primează aici, sunt absolute. Astfel, ştiu că mereu voi fi în siguranţă.

Roadele muncii mele

          Primele rezultate ale profesionalismului nu au întârziat să apară. După cum spuneam, prefer să fiu practică. Cum mi s-a oferit asta cu Lucky Studio? Simplu. Pe lângă banii pe care îi făceam doar conversând cu admiratorii mei, economiseam foarte mult. Vorbim aici despre lecţii gratuite de limba engleză şi limba franceză, machiajul, manichiură, pedichiură, transport şi cazare. Toate gratuite! Deci, eu nu trebuia să mă mai îngrijorez de aceste aspecte, totul mi-a fost asigurat. Practic, nu?

Un avantaj major şi foarte important pentru mine l-au avut lecţiile acelea de limba engleză şi franceză. Pentru că situaţia de acasă nu mi-a permis să mă inscriu la o facultate,  m-am bucurat că am fost printre acele fete din promoţia mea care a luat bacul.  A trebuit să muncesc mereu. Îmi doream foarte mult să pot învăţa mai mult, să pot călători. Lucky Studio mi-a făcut inima să sară de bucurie cu aceste lecţii! În sfârşit nu mă mai desconsider în faţa celorlalţi.

Între timp, am început să studiez într-o instituţie. Ceea ce a fost perfect pentru mine, căci nu a trebuit să renunţ la jobul meu. Programul flexibil şi înţelegerea de care au dat dovadă cei de la Lucky Studio au făcut în aşa fel incât să îmi aleg turele de muncă. Studiam, iar în paralel mergeam cu drag la muncă. Sunt mândră de mine şi de Lucky Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here