Lucky Studio – confesiunile Ameliei de azi

0
1853

             Bună! Mă numesc Amelia, am 25 de ani şi sunt model la Lucky Studio Iaşi. Pentru că acesta este studioul meu preferat dintotdeauna, voi scrie destul de des. Îmi doresc să interacţionăm şi să îţi arăt tot ceea ce mă face pe mine fericită aici.

Şi cum bine ştii, nu pot face asta doar printr-un text. Voi comunica printr-un “jurnal” prin care voi povesti experienţele mele. Astăzi voi vorbi de prima mea zi la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Asta se întâmpla acum 2 ani, mai exact. Auzisem de la iubita unui prieten de acest studio, aşa că am decis să vin la interviu. Încă de la primul pas pe care l-am făcut, ştiam că o să fie magic. În timp ce mergeam pe holurile aranjate ca în filme, încercam să mă imaginez pe mine ca şi model.

La interviu, am fost întâmpinată într-o cameră de vis. Cu pereţi pictaţi atât de frumos, canapele atât de confortabile şi o masă pe care mă aşteptau o cafea şi prăjiturele. Nu m-am simţit ca la un interviu, parcă eram la un suc cu cea mai bună prietenă şi mai bârfeam şi noi. Lucky Studio fiind un loc unde numai femeile au acces, persoana care mi-a luat interviul tot femeie era. Mi-a vorbit foarte blând şi frumos, ca şi cum mă cunoştea de o viaţă.

Am început să parcurgem toate lucrurile de care urma să profit în urma angajării. Mi-a explicat că nu este nevoie să mă grăbesc, căci este la alegerea mea. De la grila de salarizare, până la program şi modul de a lucra. Libertatea a fost primul lucru care mi s-a oferit la Lucky Studio.

Pentru început, am vrut să semnez contractul de 6 luni, să văd cum mă descurc. Bonusul de 7.320 lei m-a motivat, trebuie să recunosc. Urma după aceea să aflu că din aceşti bani, toţi vor fi investiţi pentru mine. 1.000 de lei am primit în mână şi din restul de 6.320, voi primi un adevărat răsfăţ. Mă refer la o şedinţă completă de hair&beauty, prin care îmi schimb întregul look. Apoi, o şedinţă foto realizată de o profesionistă, care are grijă să mă facă să mă simt ca un star pe scenă. Accesorii specifice videochat-ului şi make-up în fiecare zi, timp de 6 luni. Toate cu Lucky Studio.

Urma să beneficiez şi de nişte cursuri de limba engleză şi franceză gratis. La fel şi de transport gratuit, până acasă şi înapoi. Nici nu am stat pe gânduri. Am semnat, iar apoi am aşteptat să treacă ziua, pentru a putea lucra. În acea zi nici nu am putut dormi, am aşteptat cu nerăbdare  să pot merge să lucrez. Şi crede-mă că a fost de vis. Dar cât despre astăzi, mi-am încheiat povestea. Îţi voi povesti data viitoare cum a decurs prima zi de muncă. Te sărut cu drag!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here