Lucky Studio – cum e să câștigi 1.000 de dolari într-o zi de videochat

0
1723
Lucky Studio Iasi

 

       Lucky Studio este studioul de videochat din Iaşi în care toate lucrurile sunt posibile. Nu am crezut că există un job care îmi poate oferi de toate. Dar, asta este doar o altă dovadă a faptului că Lucky Studio este cel mai bun din Iaşi şi din ţară. Iar acest lucru nu este afirmat numai de mine, ci şi de toate modelele şi de premiile primite de studio. Printre aceste premii este şi Best Cam Studio of The Year, recunoscut de cele mai populare site-uri internaţionale.

Tot timpul am fost foarte mulţumită de condiţiile de la Lucky Studio, cât şi de câştigurile pe care le am aici. Însă, luna aceasta, am fost total surprinsă cu cele mai mari câştiguri de când lucrez aici ca şi model de videochat. Lucrând mereu pe tura de seară, admiratorii online s-au obişnuit cu mine aşa. Ei au început să vină tot mai des, găsindu-mă mereu în acelaşi loc. Mi-au devenit fideli şi unii chiar s-au îndrăgostit de mine. Unul dintre ei mi-a devenit foarte drag, pentru că avem parte de cele mai frumoase momente împreună. Când el mă vizitează, mă simt cea mai fericită, pentru că discutăm despre zeci de subiecte. Într-o seară, el a dorit să mă aibă pentru el, aşa că m-a luat în chat-ul privat pe toată durata turei mele. Mai exact, şi-a petrecut 8 ore cu mine. În videochat, asta înseamnă mulţi bani. Vreau să spun că în acea seară eu am făcut nici mai mult nici mai puţin decât 1.000 de dolari! Pe care i-am primit la sfârşitul turei, datorită sistemului de plată la zi abordat de Lucky Studio Iaşi.

În mod normal, eu câştigam între 550 şi 680 de lei pe seara, dar m-a ajutat faptul că am ştiut să îmi fac propriul meu grup de admiratori, care să mă viziteze doar pe mine. Desigur, fără ajutorul celor de la Lucky Studio nu aş fi ştiut cum să fac acest lucru. Ei mi-au fost alături prin training, sfaturi şi multe alte lucruri. Dacă nu ar fi fost Lucky Studio, nu aş fi fost aranjată zilnic şi nu aş fi avut aceleaşi condiţii de muncă luxoase. Prin contractul legal pe care l-am semnat, am beneficiat de make-up şi coafură în fiecare zi, transport gratis, cursuri, şedinţe foto, şedinţe de înfrumuseţare, bonusuri, şi altele. Aşadar, pot spune că nu mai există studio mai bun decât Lucky Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here