Lucky Studio este tărâmul femeilor de succes!

0
1573
lucky studio

        Lucky Studio este locul perfect pentru mine, este un tărâm al femeilor unde pot veni cu drag şi în care mă simt ca acasă. Fără glume proaste, fără lucruri incomode, doar discuţii feminine. Un loc în care pot fi eu fără să fiu judecată! Am visat să lucrezi într-un loc unde să fiu înţeleasă permanent. Lucky Studio este locul meu!

Ştiu cum este să urăşti un loc de muncă doar pentru că nu îţi găseşti niciodată “colţişorul” tău de confort unde să te simţi liniştită. Cu Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, am aflat cum este să lucrezi într-un domeniu numai al femeilor. Aici pot simţi că numai eu am conducerea. Aici mă simt de neînvins, simt cum îmi stabilesc singură regulile şi nu am nevoie de nimeni să mă întreţină. Cu Lucky Studio sunt o femeie  independentă şi o învingătoare în propria lume. Aşa sunt eu.

Începe distracţia!

La Lucky Studio eu pot fi făuritoarea propriului meu destin. Nimeni nu o să mă oprească, eu aleg, eu decid! Ceea ce mi s-a părut hilar şi adorabil în acelaşi timp a fost faptul că primesc banii la zi. Cum să primesc banii la zi şi să îi cheltui în următoarele ore? Aş fi râs, însă m-am bucurat. Banii la zi este conceptul unic al celor de la Lucky Studio. Nu doar banii sunt avantajoşi, ci şi echipa, clădirea în care lucrez.

Şi ce clădire! Atâtea camere superbe, dotate premium, una mai luxoasă decât alta. Locul perfect pentru o femeie delicată care vrea să se destindă. Fiecare cameră este pentur mine. Toate ma lasă să am intimitate şi în acelaşi timp să simt că am o familie, iar totul să se poată numi ”acasă”.

Atâta răsfăţ, atâta frumuseţe, atâta grijă! Lucky Studio e raiul meu! În fiecare zi am parte de machiaj profesional, de  training. Am parte de lecţii gratuite de limba engleză şi franceză, iar transportul este gratuit! Este foarte important pentru mine să mă simt în siguranţă. Transportul oferit de Lucky Studio îmi conferă această siguranţă.

Faptul că îmi aleg singură programul şi zilele de bonusare în care primesc banii mă fac deja să mă simt propria stăpână! Am timp pentru mine, pentru studiile mele şi pentru sănătatea mea. Am tot timpul din lume de când lucrez la Lucky Studio. Îmi pare rău că nu am descoperit acest studio mai devreme, dar e bine că măcar acum mă bucur de avantajele lui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here