Lucky Studio Iaşi este cea mai bună şansă pentru a mă îmbogăţi

0
1482
luckystudio.ro

Numele meu este Corina şi sunt angajată ca şi model de videochat la cel mai bun studio din Iaşi şi din ţară, Lucky Studio. Am o experienţă de 6 ani de zile în domeniul videochatului, dar lucrez doar de 2 ani la Lucky Studio şi sunt extrem de împăcată.

Am început să lucrez de la o vârstă fragedă, iar la 18 ani am decis să urmez paşii videochatului. La vechile studiouri …  Nu pot să spun că am avut prea mari satisfacţii, pentru că mereu observam că nu primeam toţi banii sau nu veneau la timp. Primeam scuze de genul că am greşit eu cu ceva şi plata s-a întârziat. SAU, am întârziat eu şi mi se dă amendă, şi tot aşa … Am început să cred că totul este o escrocherie până să apară Lucky Studio.

Lucky Studio Iaşi este singurul motiv pentru care am rămas în acest domeniu şi mi-am schimbat părerea într-un mod radical. Am cerut în primul rând corectitudine, seriozitate şi respect. Asta am primit chiar din primele zile cu Lucky Studio Iaşi. Având deja experienţă, în prima zi de muncă nu mi-a fost greu să mă adaptez. Ba chiar mi-a fost destul de bine, pentru că vechii mei admiratori m-au regăsit la Lucky Studio.

Schimbarea mea cu Lucky Studio era evidentă, pentru că şi admiratorii au observat că port un machiaj mai profesional, că sunt într-o cameră mai luxoasă. Eram extrem de fericită cu noul meu loc de muncă, pentru că aici aveam toate condiţiile. La sfârşitul zilei am primit în mână 915 lei, plata făcându-se la zi cu Lucky Studio. Aceasta a fost prima dovadă a seriozităţii şi corectitudinii, pentru că mi-am primit toţi banii. Am primit tot până la ultimult leu, fără întârzieri.

Un alt aspect pe care l-am luat în considerare a fost programul. Înainte, nu puteam să schimb programul sau să aleg eu cât lucrez. Dacă întârziam, eram penalizată. Însă, cu Lucky Studio nu a mai fost aşa. Acest studio mi-a permis să fac tot ce îmi doresc eu cu programul. Am ales câte zile şi ore am vrut să lucrez, pe care le puteam schimba de fiecare dată când mă răzgândeam.

La Lucky Studio am cele mai moderne şi cele mai luxos amenajate camere. Aparaturile sunt de ultimă generaţie, iar şedinţele de înfrumuseţare sunt cele mai profesionale. Având parte de acest tratament, am atras şi mai mulţi admiratori decât atrăgeam înainte. Aşadar, câştigurile mele s-au dublat cu Lucky Studio: aproximativ 14.000 de lei lunar. Sumele vorbesc de la sine,  eu cred că nu mai am ce adăuga. Lucky Studio este bogăţia mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here