Lucky Studio Iaşi mi-a dăruit o vară incendiară!

0
1853
lucky studio

         Acum câţiva ani mi-am dorit ceva foarte mult: am vrut ca într-o singură vară să merg la mare în 7 ţări diferite. Tot ceea ce am vrut a fost să simt marea, nisipul, să fac poze şi să mă bucur de peisaj. Această dorinţă am împlinit-o acest an, alături de Lucky Studio. E cel mai tare studio de videochat!

Până acum nu reuşeam să îmi găsesc un job care să îmi ofere timpul şi banii necesari pentru a face asta. Cel puţin, nu din primii ani de muncă. Cu Lucky Studio am reuşit din prima lună, fiind model de videochat. Nu am cuvinte să caracterizez iubirea pe care o am pentru acest studio care m-a făcut atât de fericită.

Am început să lucrez la Lucky Studio la începutul verii, cam prin iunie. După doar o săptămână lucrată, mi-am permis primele bilete către Bulgaria. Cum am putut să aleg singură un program, am făcut în aşa fel încât să am 4 zile libere una după alta. În aceste 4 zile libere, 2 am petrecut pe drum şi 2 la mare în Bulgaria. Prima experienţă de acest gen a fost de vis! Mi-am făcut sute de poze şi am cumpărat o grămadă de suveniruri. Nu îmi trebuia mai mult, asta mă făcea fericită. Deşi eram începătoare, ştiam foarte bine limba engleză şi franceză, aspectul meu fizic atrăgea pe multă lume şi am avut avantaje din start. După doar câteva ore de training, deja am prins ideea despre videochat. De aceea mi-am permis prima excursie în Bulgaria, pentru că în prima săptămână câştigam câte 350 de lei pe zi.

Când am revenit din vacanţă, am mai lucrat încă două săptămâni şi apoi am mers 5 zile în Grecia la mare. De data aceasta mi-am cumpărat mai multe lucruri, pentru că lucrasem două săptămâni întregi. Eram foarte motivată, de aceea am ales un program mai haotic cu Lucky Studio. Dar m-a bucurat faptul că ei m-au înţeles şi m-au susţinut.

După acelaşi sistem, am ajuns şi în Spania, Danemarca, Italia, Germania şi Franţa. Până la sfârşitul verii, am reuşit să merg la mare în toate aceste zone. Lucky Studio este cel mai bun studio nu doar din ţară, după părerea mea este cel mai bun de peste tot.

Mi-a părut rău că la sfârşitul verii a trebuit să renunţ, deoarece am fost acceptată la o facultate din străinătate. Dar după ce voi termina facultatea, cu siguranţă mă voi întoarce la Lucky Studio. Pentru mine, Lucky Studio Iaşi este un viitor promiţător.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here