Lucky Studio Iaşi oferă bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei

0
1920
Lucky Studio Iaşi

 

 

       ”Vrei să fii independentă şi să ai un job care îţi oferă posibilitatea de a câştiga 8.000 de lei într-o săptămână?”Acesta a fost mesajul care mi-a apărut într-o zi în faţa ochilor, când mă plimbam prin Iaşi. Am fost curioasă, aşa că am încercat să merg la interviu. Am aflat acolo că este vorba despre un job foarte avantajos pentru femei.

Acest job urma să îmi ofere şansă de a câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei, cu posibilitatea de a depăşi suma. Totodată, pentru aceste câştiguri eram premiată cu bonusuri săptămânale care putea să ajungă şi până la suma de 3.000 de lei. Ce poate fi mai frumos de atât? Şi nici nu este un job greu sau solicitant în vreun fel.

Jobul de model de videochat la Lucky Studio şi avantajele sale

          Cine ar fi crezut că în Iaşi se află jobul cel mai avantajos din ţară pentru o femeie? Până să intru în lumea videochatului, credeam că un câştig mare constă în suma de 2.000 de lei pe lună. Când mă gândeam că pot avea salariul acesta la un job, credeam că nu pot fi mai împlinită de atât. Dar, spre uimirea mea, la Lucky Studio pot câştiga suma asta chiar şi într-o zi. Acesta este cel mai grozav lucru aici, că toate câştigurile pot fi tot mai mari pe zi ce trece. Asta datorită sistemului de plată la zi, un sistem de care beneficiez pentru prima dată în viaţa mea datorită lui Lucky Studio. Aşa, mă bucur zilnic de bani în buzunar, pentru că obţin peste 300 de lei.

Iar toţi aceşti bani îi încasez în deplină legalitate! Îţi imaginezi cum e să obţii un salariu care poate depăşi 7.000 de lei pe lună şi să ştii că eşti total protejată de lege? Aşa sunt eu, pentru că ştiu că Lucky Studio respectă legea şi-mi respectă drepturile.

M-am bucurat de cele mai bune şi luxoase condiţii de muncă, în timp ce încasările mele creşteau. În propriul meu spaţiu de muncă dăruit de Lucky Studio, eu mă simt în largul meu pentru a conversa în linişte cu admiratorii mei online. Atât ei, cât şi studioul sunt motivul principal pentru care mă bucur de câştiguri aşa mari. Au fost săptămâni în care am câştigat câte 1.000 de lei pe seară, ceea ce însemna 5.000 de lei la 5 zile lucrate. Astfel că, pentru acest câştig, Lucky Studio mi-a oferit un bonus de 3.000 de lei. Ce pot să cer mai mult de atât?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here