Lucky Studio îmi garantează 4.500 de lei lunar din videochat

0
1314
luckystudio.ro

Lucky Studio Iaşi este din toate punctele de vedere cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Cele peste 120 de modele o pot afirma, dar şi premiile primite o pot face, de asemenea. Eu sunt printre cele peste 120 de modele care afirmă cu tărie acest lucru, pentru că femeile găsesc aici ceea ce nu găsesc nicăieri altundeva.

Orice femeie între 18 şi 40 de ani poate avea ce am eu, doar datorită acestui studio din Iaşi, Lucky Studio. Eu am cunoştinţe medii de limba engleză, dar cei de la Lucky Studio nu au cerut mult. Acest lucru m-a avantajat, pentru că, în general, nu eram acceptată undeva unde nu ştiam să vorbesc limba engleză la perfecţie.

Astfel că, acestea fiind spuse, am început să lucrez ca şi model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Pentru cei 4.500 de lei lunar, trebuia să îmi aleg o singură tură de muncă, timp de 5 zile pe săptămână. Mie mi s-a părut foarte lejer, pentru că programul era doar de 8 ore şi nu eram stresată deloc. Având în vedere că am sute de exemple cu care pot compara acest job, este evident că este ideal pentru mine. Niciun job care îmi dădea libere weekend-urile nu îmi dădea 4.500 de lei lunar. Nici măcar să fi fost doctor sau avocat.

În tot acest timp, femeile de la Lucky Studio mă ajutau cu sfaturi vestimentare, despre machiaj, cu sfaturi în legătură cu atitudinea mea şi cu ceea ce trebuie să fac. Chiar dacă aveam un salariu fix, mă ajutau foarte mult aceste sfaturi. Asta pentru că îmi place ca orice muncă pe care o fac să fie făcută bine. Acesta este minimul de respect pe care îl pot oferi celor de la Lucky Studio pentru grija şi ajutorul ce mi-l oferă.

Lucky Studio mi-a oferit de asemenea protecţie. În ce fel? Printr-un contract legal, cu care mă pot apăra în faţa legii. Protecţie prin faptul că îmi respectă identitatea, îmi respectă intimitatea şi primesc toată discreţia şi confidenţialitatea din lume. Sunt sigură că nu o să păţesc niciodată nimic, nici fizic şi nici sentimental, pentru că sunt protejată. Lucky Studio este precum a doua mea casă, în care sunt tratată regeşte. Sunt înconjurată de femei frumoase şi prietenoase, care mă tratează ca pe sora lor.

Pe scurt, Lucky Studio este locul unde respectul, omenia, dar şi bogăţia, prind adevăratul sens al cuvântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here