Lucky Studio, jobul în videochat unde eşti propria ta şefă

0
2598
lucky studio iasi

 

         Am auzit de multe ori oameni care refuzau să meargă la muncă deoarece detestau să fie conduşi. Cu toţii visăm să avem propria afacere, sau măcar să nu fim conduşi de cineva. La Lucky Studio eu sunt propria mea şefă. Aici nimeni nu îmi spune ce să fac, sau cum să fac. Totul este la alegerea mea. Sunt lăsată să mă exteriorizez după bunul meu plac.

Te întrebi cum e posibil aşa ceva? Poate nu am menţionat ce înseamnă Lucky Studio. Este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Este locul unde faci bani doar fiind tu, fiind frumoasă. Sunt deja model aici de 2 ani de zile, iar până în momentul de faţă nu am avut niciodată nimic de reproşat. Odată cu semnarea contractului, mi-am primit bonusul de angajare de 6.250 lei şi am beneficiat de multe alte servicii.

Nu numai că nu mi se spune ce să fac, dar am fost şi învăţată cum să fac mai mulţi bani. Lucky Studio are o multime angajate, daa, angajate. Aici sunt numai femei. Printre ele se numără şi trainerii, femeile care s-au ocupat de mine şi de crearea unei personalităţi perfecte.

Mi-am primit propria cameră, unde nimeni nu mă deranjează. Aici am parte de momente unice cu admiratorii mei online, fără a simţi vreunun pic de stres. Desigur, mi s-a spus că pot să mă mut în fiecare zi în altă cameră, libertatea mea de aici fiind absolută.

Programul este structurat pe mai multe ture. Este o tură dimineaţa, fie de la 7 sau 8, o altă după la amiază şi una seara. Programul este atât de flexibil, încât poţi să alegi ora la care lucrezi, timp de câte zile vrei tu. Eu am ales să lucrez 4 zile pe săptămână, câte 8 ore pe zi. Am ales tura de noapte, pentru că eu studiam în paralel, ca orice studentă.

La sfârşitul fiecărei zile, primeam în contul meu bancar câte 300, 400, 500 de lei. Depindea de fiecare zi căştigul meu. Puteam să primesc banii şi în mână, dar îmi era mai uşor să merg la cumpărături cu cardul.

Se întâmplă uneori să am zile mai proaste, în care energia mea să nu fie atât de pozitivă. În acele zile, am posibilitatea de a alege profilul non-adult, în care doar discut cu admiratorii mei. Însă, la cât de energică şi plină de viaţa sunt, mă aflu mai mereu pe profilul adult.  Iubesc dansul şi mişcarea, de aceea prefer să fie totul diferit.

Acum mă înţelegi de ce spuneam că sunt propria mea stăpână? Aleg ce vreau, oricând vreau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here