Lucky Studio te răsplătește pentru succesul tău

0
2089
lucky studio iasi

Studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi este o afacere de succes la nivel de Iaşi şi chiar la nivel de România, fiind premiat pentru activitatea sa de ani buni şi pentru condiţiile şi salariile pe care le oferă angajatelor sale. Nu numai că acest studio de videochat ieşean angajează femei şi tinere care sunt în căutarea unui loc de muncă, astfel crescând nivelul angajărilor la nivel de Iaşi, dar de asemenea se îngrijeşte şi de bunăstarea acestora, oferindu-le condiţii şi avantaje nenumărate ori de câte ori este nevoie.

Lucky Studio are succes pentru că modelele sale sunt de succes. Nu este vorba doar despre modelele care lucrează aici şi care fac performanţă, ci şi despre întregul personal feminin cu care se mândreşte acest studio de videochat din Iaşi. Da, aţi înţeles bine, este vorba despre o echipă formată în exclusivitate de femei aici la Lucky Studio Iaşi. Cum să nu răsplăteşti astfel pe cele care merită toate aplauzele, pe lângă complimentele pe care le primesc în fiecare zi de la prietenii din mediul online? Indicat este ca un şef fericit să facă fericiţi şi mulţumiţi de munca lor şi pe angajaţii săi. La fel se întâmplă în cazul studioului de videochat numărul unu din capitala culturală a Moldovei.

Ce fac fetele de la Lucky Studio Iaşi cu banii lor ce îi primesc în fieare zi la sfârşit de program de muncă? Ei bine, cam ce face fiecare femeie ce se vede cu resurse financiare. Aşadar, modelele de la videochat aleg să se răsfeţe prin spa-uri, să meargă la piscină, la filme în Iulius Mall, la cumpărături de haine şi pantofi în Palas Mall şi să facă ture cu maşina lor personală prin toată ţară. Ce este cu femeile şi cu dorinţa lor tot mai crescândă pentru pantofi şi haine? Ar fi foarte simplu să dăm vină pe Cenuşăreasa, care din nimic a obţinut totul printr-o simplă scuturare de baghetă magică, însă reprezentantele sexului frumos ştiu că această obsesie a lor le face fericite şi le face frumoase, mai bine spus.

Cumpărăturile în mod săptămânal, excursiile la mare, la munte sau cu avionul în afara ţării, le crează nişte momente de independenţă şi le fac să aibă încredere în ele şi să guste succesul în cele din urmă. Poate că nu toate fetele angajate la Lucky Studio aveau venituri modeste înainte de a se angaja acolo, însă multe dintre ele susţin că acolo şi-au îndeplinit visul şi că sunt mai fericite decât oricând făcând ceea ce le place.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here