M-am angajat in videochat la Heylux pentru ca e super discret

0
2306

Mie mi-a suras mereu ideea de videochat si de bani multi, dar de multe ori renuntam la aceasta idee pentru ca ai mei n-ar fi fost de acord niciodata. Oricum sunt mare si iau propriile decizii, dar ei sunt putin cam bagaciosi iar daca eu ma angajez undeva, ei imi cer imediat contractul de angajare. Si credeam ca daca ma angajez la Heylux (pentru ca sunt din Iasi iar acesta este cel mai bun din zona), vor vedea ca fac videochat.

Dar nu este asa si am constatat abia acum 3 luni, cand m-am angajat la Heylux dupa ce am aflat de pe site-ul lor ca pe contractul de angajare in videochat va scrie “operator calculator” si nicaieri nu se va mentiona nimic de videochat. Cred ca am fost in culmea fericirii cand am aflat asta, pentru ca si o prietena de-a mea lucreaza la Heylux si are lunar 7.500 de lei, si bineinteles ca voiam si eu sa castig atat.

Cand am aflat ca voi primi discretie, m-am angajat imediat la Heylux, in Iasi

Crede-ma ca nici n-am stat pe ganduri cand am mers la interviu la Heylux si am semnat contractul legal de angajare in videochat. Era bucuria mea, voiam de mult timp sa lucrez in acest loc asa ca nu aveam nevoie de motive pentru a fi convinsa. Eu voiam sa fac videochat la Heylux si punct.

Plus ca deja stiam ca se ofera bonusuri de angajare mari, de pana la 13.000 lei CASH si ca e vorba de transport gratis, machiaj, program flexibil, training si alte cele oferite pe gratis, asa ca asta face angajarea sa fie si mai dulce si frumoasa.

Am timp liber, multi bani si un job de model de videochat pentru care sunt invidiata

Mi-am ales programul de zi, care se termina la 14:50, iar restul zilei este dedicat mie, rasfatului, distractiei si asa ai mei nici nu banuiesc nimic. Pe contractul meu totul este ok iar eu pot lucra in liniste. Si ce e mai misto este ca nu trebuie sa lucrez de dimineata pana seara, cum e la anumite joburi in Iasi, ci lucrez doar pana la amiaza, dupa cum am zis.

Asa nu-mi pierd toata ziua muncind si datorez acest lucru jobului de la Heylux, pentru ca-mi ofera mult timp liber pentru a-mi trai viata in liniste. N-ai idee cat de misto e sa lucrezi intr-un studio de videochat precum Heylux Iasi. Sa ai propria camera, sa fii inconjurata de lux, eleganta, frumusete, sa ai liniste, sa te distrezi, sa stii ca esti in siguranta si ca lucrezi doar printre femei… E super, trust me! Ma bucur de jobul meu de la Heylux pana la ultimul strop de fericire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here