M-am angajat la Preziosa deoarece am auzit ca unele fete castiga si 3.000 lei zilnic

10
2992

Foarte multe lucruri despre videochat si despre Preziosa chiar nu stiam in momentul in care m-am angajat aici ca si model. Tot ce stiam era ca treceam printr-o perioada dificila si imi trebuia un job in Iasi care sa ma ajute sa trec peste asta. Din vorba in vorba auzisem de la unele fete ca la Preziosa se castiga foarte multi bani in fiecare zi, asa ca mi-am incercat norocul.

Deci nu stiam mai nimic cand m-am dus la interviu la Preziosa, ci doar ca unele fete castiga chiar si cate 3.000 de lei pe zi in acest studio de videochat din Iasi. Oricum mi se parea dificil de realizat acest lucru, dar imi starnise interesul si chiar aveam nevoie de un job.

Am avut o primire foarte frumoasa din partea fetelor de la Preziosa

La interviu mi s-a explicat tot ce nu intelegeam si fetele de acolo au avut multa rabdare cu mine. Pot spune ca au fost chiar super dragute, desi nu era neaparat nevoie sa fie atat de primitoare. Si totusi au facut-o si m-a bucurat acea primire atat de frumoasa din partea lor, deoarece m-am simtit mai confortabil la interviu.

Bineinteles ca am avut curiozitatea de a afla daca acele castiguri despre care am auzit sunt adevarate, iar Claudia mi-a facut cunostinta cu una din fetele de la Preziosa care castiga acei bani. Am stat in birou si am discutat cu acea fata, care parea super incantata de cat castiga si de modul in care face asta.

Apoi mi-am zis ca daca ea e fericita si-i merge bine la Preziosa, oare eu n-as fi putut fi la fel? Iti dai seama ca eu oricum n-as fi castigat banii acestia din prima, deoarece eu n-am experienta fetei respective, insa ceva ceva tot imi inchipuiam ca o sa castig. Si chiar asa a fost.

Acum castig doar 410 lei zilnic, dar vreau sa ajung sa am si eu 3.000 lei ca cel mai bun model de la studio

N-am avut probleme cu videochatul la Preziosa chiar deloc, mi-a mers bine din primele zile. Am castigat chiar si cate 230 de lei in primele 2-3 zile, apoi am inceput sa am parte si de trainingul specializat de la Preziosa si de alte servicii puse la dispozitie de ei si uite asa acum castig si cate 410 lei zilnic.

Momentan, n-am decat cateva luni la Preziosa si sunt foarte multumita de castigurile mele. Vreau si eu sa ajung sa castig bani asa ca fata aceea, insa nu ma grabesc nicaieri, stiu ca daca am rabdare si vointa, la Preziosa voi reusi si eu asta cat de curand.

 

 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here