Mereu în formă pentru cumpărături cu Lucky Studio

0
1336
shopping Lucky Studio

Ce femeie nu îşi doreşte să facă cumpărături multe şi scumpe prin cele mai mari mall-uri din România, dar chiar şi din afara ţării. Cine nu îşi doreşte să meargă în Milano că să facă nişte shopping direct în capitala modei europene? Eu da, mă declar vinovată de acest lux şi de acest moft al femeilor de pretutindeni şi chiar îmi permit să îmi fac toate capriciile atunci când am parte de ceva timp liber sau de un concediu. Lucrez la Lucky Studio în Iaşi, cum să nu îmi permit să îmi cumpăr tot ce îmi doresc şi să merg mereu unde îmi doresc?

Răsfăţata soartei-modelul de videochat

Hello lume, eu sunt o răsfăţată a soartei pentru că am ales să îmi fac viaţa mai uşoară şi să mă ambiţionez mereu să îmi depăşesc condiţia de simplă fată de la ţară. Cumpărăturile sunt pasiunea mea şi ca orice femeie, orice văd frumos, îmi şi doresc în garderoba mea, în locuinţa mea sau în frigider. Cu jobul de model la Lucky Studio Iaşi îmi permit orice, oricând, dacă este în afara programului de lucru pe care mi-l stabilesc dinainte cu o zi sau două. Pot zice că sunt în formă întotdeauna pentru o sesiune de cumpărături, pentru plimbări diverse şi pentru cele mai incitante evenimente din viaţa mea.

Vise împlinite cu ajutorul Lucky Studio Iaşi

Mereu sunt dispusă să încerc activităţi noi, să merg oriunde mă taie capul, să mă plimb cu maşina mea recent cumpărată Skoda Superb şi să fac cele mai frumoase cadouri celor mai dragi oameni din viaţa mea. Odată chiar am reuşit să suprind foarte tare pe fratele meu când i-am dăruit o sumă de bani care să-l ajute să dea de permis. Mi-a mulţumit şi îmi mulţumeşte şi acum pentru atunci. Tot ceea ce am eu nu pot să nu împart şi cu ai mei părinţi şi cu familia pentru că o iubesc mai mult decât orice pe lume.

Pe lângă familie, pasiunea mea cea mai mare este să mă distrez cât de mult pot în limita posibilităţilor, să îmi fac toate plăcerile şi să îmi acopăr toate curiozităţile pe care am început să le am de la vârste mai mici. Lucky Studio este aşadar locul de vis pentru mine. Îmi oferă sprijinul de care am nevoie în viaţă şi tot acolo am descoperit nişte oameni calzi şi săritori, care m-ar ajuta şi ca persoană aparte de jobul meu de model de videochat la studio. Recomand femeilor care vor să plece mai departe de Iaşi la un moment dat în viaţa lor şi care îşi doresc să facă shopping de lux prin Paris, să facă o vizită cel puţin, la studioul de videochat Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here