Mi-am implinit visele datorita jobului de la Lucky Studio

0
2087

Modul in care mi-am intalnit sotul este unul foarte inedit si palpitant, totul datorandu-se jobului de la Lucky Studio, pentru ca de aici am avut banii pentru vacanta in care mi-am intalnit sufletul pereche. Pentru mine, a fost ceva neasteptat, pentru ca eu plecasem in vacanta sa ma distrez, fara niciun scop anume.

Lucram deja de 5 luni ca model de videochat la Lucky Studio Iasi, si m-am gandit ca ar fi timpul sa-mi iau si eu doua saptamani liber, pentru a merge intr-o vacanta frumoasa in Grecia. Mi-au placut tot timpul plajele din acest loc, frumusetea peisajelor si caldura, eu fiind nascuta vara.

Desi puteam sa-mi iau liber oricand de la Lucky Studio, eu n-am prea vrut sa-mi iau pentru ca oricum aveam week-end-urile libere. Imi placea sa lucrez la Lucky Studio, pentru ca era mai mult ca o distractie.

Pentru mine, este o distractie sa vin la Lucky Studio

O masina de la Lucky Studio venea zilnic si ma aducea la studio, fetele de aici ma machiau si ma aranjau, apoi cand intram in camera de logare totul era atat de frumos. Fiind un job online, era super distractiv pentru mine, mai ales ca din acesta stiu ca pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei.

Adoram si inca ador sa fiu model de videochat la Lucky Studio, asa ca am tot lucrat timp de 5 luni, pentru ca-mi placea ce faceam, dar si pentru ca era vorba de multi bani. Dupa 5 luni, m-am decis ca e timpul pentru o vacanta de relaxare.

Asa ca mi-am luat bilete de avion si am zburat direct in Grecia, unde urma sa-mi petrec 2 saptamani de vis pe plajele de acolo. Prima saptamana a fost de basm, pot spune. M-am distrat, am facut poze, m-am bucurat de nisip, de apa si de cerul senin, de frumusetea de acolo si de tot ce a insemnat rasfat!

Am facut zeci de lucruri pe care nu le mai facusem niciodata in viata mea, iar asta o datorez jobului de model de videochat de la Lucky Studio. O spun cu mana pe inima ca n-am mai gasit job in Iasi la care sa obtin zilnic cate 430 de lei, asa cum obtin eu.

In vacanta din Grecia mi-am cunoscut sufletul pereche!

Iar a doua saptamana de vacanta a fost…a fost magica! Eram pe o plaja noua, pentru ca in fiecare zi mergeam in alta statiune, deoarece aveam de unde alege. Aceasta plaja avea cateva stanci, departe de statiunea plina de oameni. M-am decis sa-mi iau un prosop si sa ma duc sa ma asez acolo pe o stanca, la soare, ascultand muzica.

Fara sa-mi dau seama, m-am impiedicat de un barbat tare simpatic, pe care l-am lovit din greseala. In incercarea mea de a-mi cere scuze, acesta mi-a zambit si m-a fermecat! Asa mi-am dat seama ca el e. Si chiar asa a fost, pentru ca dupa cateva luni de relatie, acesta mi-a devenit sot si ne bucuram de o iubire ca-n povesti. Ii datorez totul jobului din videochat de la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here