Mi-am putut continua studiile datorita jobului de la Lucky Studio Iasi

0
1238

Buna! Numele meu este Amelia si tot ce pot spune despre mine este ca obisnuiam sa locuiesc cu parintii mei intr-o comuna din Iasi, unde duceam o viata simpla, asa ca la tara. Desi mereu mi-am dorit mai mult, n-am reusit sa obtin asta decat in momentul in care am inceput colaborarea cu Lucky Studio.

Eu terminasem deja liceul de un an, dar n-am putut continua cu studiile la facultate, pentru ca nu-mi permiteam. Desi Iasiul este relativ aproape de comuna in care locuiam inainte, tot nu puteam face naveta in fiecare zi, daramite sa stau in chirie.

Nicio varianta nu era posibila, pentru ca viata la noi era simpla, dupa cum am spus, asta insemnand si lipsa banilor. Si spun “locuiam”, pentru ca de cand am inceput sa lucrez in videochat la Lucky Studio, imi permit sa locuiesc in Iasi, unde pot studia si pot duce o viata super ok.

Am descoperit ca jobul de model de videochat e perfect pentru mine

A fost o intamplare pentru mine sa descopar jobul de model de videochat de la Lucky Studio Iasi, dar ma bucur ca am facut-o. Chiar daca n-a fost ceva intentionat, este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat.

Stiind de situatia mea, cei de la Lucky Studio m-au primit cu drag in studio, chiar de la interviu spunandu-mi ca ei ma vor caza pe gratis in vila lor din centrul Iasiului. In prima luna de videochat, am obtinut o multime de bani, pentru ca m-au ajutat si trainerii profesionisti si mediul de munca foarte frumos.

Mi-au usurat munca foarte mult cei de la Lucky Studio, pentru ca imi ofereau si transport si make-up gratis in fiecare zi, asa ca eu nu trebuia sa fac rost de bani pentru lucrurile acestea, si nici pentru chirie.

Jobul la Lucky Studio imi asigura o viata plina de distractii in Iasi

Castigand zilnic cate 310-330 lei la Lucky Studio, am inceput sa ma ocup de prioritatile mele. M-am inscris la facultate, mi-am platit taxele, iar dupa prima luna la Lucky Studio m-am mutat singura in chirie in Iasi, deoarece obtineam bani foarte frumosi.

Am inceput sa-mi permit o viata chiar foarte frumoasa, o viata la care nu as fi visat inainte. In primul rand pot sa ma distrez asa cum vreau eu. Sa ies in oras, in cluburi, oriunde vreau eu. Daca acum ceva timp nu-mi permiteam anumite lucruri, acum castig peste 300 de lei zilnic la Lucky Studio. Din banii astia reusesc usor sa-mi schimb vestimentatia zilnic, imi cumpar noi accesorii si pantofi, devin mai eleganta si mai frumoasa, iar partea cea mai frumoasa este ca imi continui studiile.

Viata in Iasi ar fi fost foarte grea, daca n-ar fi existat jobul de model de videochat de la Lucky Studio care sa ma ajute cu toate cheltuielile, chiria, taxele si, pe langa asta, sa-mi ramana si bani pentru distractii de ale mele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here